Јунајтед диже цијену Погбе на 200.000.000 евра!

Па, ко воли, нек изволи. . . !

Фудбал 13.07.2019 | 18:08
Јунајтед диже цијену Погбе на 200.000.000 евра!
Одлазак Пола Погбе са Театра снова на моменте изгледа као готово завршен посао, али ипак су чешћи случајеви када делује да смо светлосним годинама далеко од реализације ове операције.

Погба седмицама уназад флертује с Реалом и Јувентусом, јер га Оле Гунар Солскјер не види у озбиљнијим плановима за будућност и Јунајтед је спреман да га прода, али агент француског везисте Мино Рајоласвима загорчава ситуацију. Италијански агент с холандским пасошем дуже време гази по живцима људи из Јунајтеда, а последњом изјавом како Погба „не сме да протраћи најбоље године каријере на Олд Трафорд“ сипао је последњу кап која је прелила чашу.

Наиме, Ед Вудворд и одговорни у Јунајтеду решили су да у инат Рајоли повећају тражено обештећење за Погбу са 180.000.000 на чак 200.000.000 евра и тако додатно отежају преговоре Реалу и Јувентусу. Јасно је свима да ће Погба овог лета пре отићи из Манчестера, него да ће остати, а овај потез више је знак Рајоли да треба да има поштовања према једном од највећих клубова на свету и да ниједан појединац није изнад Јунајтеда.

Рајолин анимозитет према Јунајтеду могао би само драстично да успори Погбин одлазак, можда чак и да га помери за последње дане прелазног рока, док један од најмоћнијих агената на свету ради све како би свом клијенту обезбедио трансфер што пре.

Наводно, Јувентус је све ближе одлуци да се повуче из трке за Погбом, поготово након доласка Адријена Рабиоа, где је стигао и Арон Ремзи, док и Реал почиње да разматра друге могућности, мада остаје на врху листе жеља Зинедина Зидана. Међутим, како цела операција тече споро, чак би и Реал могао да напусти преговарачки сто, што Јунајтед доводи у непријатну ситуацију и мораће добро да избалансира све стране како не би остао без новца за појачања...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар