Потресна прича Емине Јаховић

Певачица Емина Јаховић (37) браком са Мустафом Сандалом, а после и разводом, постала је милионерка, али није увек живела на високој нози.

Забава 27.06.2019 | 19:23
Потресна прича Емине Јаховић
Како каже, у детињству је оскудевала и у основним стварима, јер њени ротитељи, иако су били лекари, нису стврставани у богате.

"Мој отац и мајка нису имали неко наследство иза себе, а као лекари нису сврставани у богате и имућне. Сећам се, када су мање-више сви људи у Србији живели тешко, да нам је, рецимо, и парадајз био луксуз. Гледала бих тако, као дете, у неким ситуацијама комшије како га једу", почела је Емина.

"Киндер-јаје, гумене бомбоне и чоколаде које пуцкетају у устима… Све то ми је било недостижно у детињству. У временима превирања и ратова, моја мама је стављала у замрзивач млеко и јогурт, које нисмо смели да дирамо, већ смо чували за црна времена. А била сам права девојчица, обожавала сам сјајне хаљинице, које сам наслеђивала од своје старије сестре… Зато сада, када имам, никада се не расипам. Волим да купим, али само оно што ћу да носим, немам хирове", нагласила је Емина.

Певачица је овом приликом открила и да ће се ускоро можда повући са сцене и престати да пева, али ће се зато бавити послом који такође има везе са музиком.

"Моја љубав је писање песама и прављење композиција. Не планирам иначе да са четрдесет година будем и даље на сцени. Радићу продукцију и музику", рекла је она.

(Експрес)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

прекидац

27.06.2019 17:58

Иди ти у Звезде Гранда

ОДГОВОРИТЕ
Name

*СТРАСНО*

27.06.2019 18:47

Да знате бас сам се сав потресао. Дај људи пазите мало ста писете. Па нисмо ми овде досли из занзибара па да не знамо ста су знациле две лекарске плате у куци. С М Е С Н О

ОДГОВОРИТЕ
Name

није страсно

27.06.2019 21:08

За њу је зивот са две лекарске плате сиромаство,Колико је умисљена да незна ни ста је сиротиња.

Name

пиетрен

28.06.2019 08:43

"... моја мама је стављала у замрзивач млеко и јогурт, које нисмо смели да дирамо, већ смо чували за црна времена." Ђе нађе млијеко и јогурт да чува за црна времена, и то мама која је доктор! О људи, шта је ово!?

ОДГОВОРИТЕ