''Ми и Хрвати смо најјачи!''

''Кад њих победимо то није мала ствар!" Ватерполисти Србије освојили су Светску лигу и пласирали се директно на Олимпијске игре 2020. године.

Остали спортови 27.06.2019 | 11:35
''Ми и Хрвати смо најјачи!''
У финалу на Ташмајдану победили су Хрватску са 12:11 по изузетном невремену које је и иначе пратило турнир.

Данило Икодиновић, трофејни ватерполиста Србије, говори о новом успеху “делфина”, “лудој” финалној утакмици, значају победе над Хрватском, судијама и њиховим марифетлуцима и да ли ће сада морати да суде “како им се нареди”…

“Кад смо ми одлазили сећам се да су се многи питали: ‘Јао, шта ће сада бити?’. Ми смо отишли, а дошли су бољи од нас. Кад оде ова генерација, доћи ће вероватно још бољи… Углавном, нема страха за српски ватерполо, увек ћемо имати шампионе – рекао је Данило Икодиновић за Меридиан спорт.

Финале је оставило посебан утисак на њега.

“Никад луђа утакмица. Почели смо лосе, онда смо их стигли, престигли. Да су они победили, опет не би било неправедно. Богу хвала да смо ми славили. Свака победа против Хрватске је, наравно, супер. Мислим да смо ми и Хрвати две најјаче репрезентације, тако да кад их добијемо два пута у неколико дана није мала ствар”.

Утисак су оставила и нова правила.

“Мислим да се игра страховито убрзала, што је сјајно. ватерполо је добио на атрактивности. Мој лични став по питању новина је и да су судије сада добиле више могућности за марифетлуке, манипулације и да суде како хоће, уствари како им се каже”.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ми

27.06.2019 10:30

Срби смо 1 А они су 2 Све ко је ста заслузио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.06.2019 11:58

Нико нема сто Србин имаде.