Лендејл добио папире од Партизана, иде у Жалгирис!

У игри и Милвоки! Наступаће у Летњој лиги за Милвоки који је бацио око на њега.

Кошарка 26.06.2019 | 12:11
Лендејл добио папире од Партизана, иде у Жалгирис!
Џок Лендејл је добио папире од Партизана и сада више нема сметњи да пређе у Жалгирис, пише Донатас Урбонас. Исти новинар истиче да Лендејл званично иде у тим из Каунаса, али и да ће играти у Летњој лиги за Милвоки.

Партизан је добио понуду од Жалгириса по којој би зарадио вишеструко од уложеног. 

Чак, како је председник Партизана рекао за наш сајт, постоји и интересовање НБА клуба за њега по ком би Жалгирис уплатио додатни новац на рачун црно-белих па би Партизан зарадио шестоструко више новца од уложеног у Аустралијанца.

Испоставило се да је тај клуб - Милвоки.

Лендејл је имао уговор на још годину дана са Партизаном, али је ипак понуда Жалгириса очигледно била довољно добра да црно-бели зараде довољно, а уколико би Лендејл одушевио људе из Минесоте и евентуално прешао у НБА, црно-бели би зарадили дупло више новца и то у договору са Жалгирисом.

Џок је протекле сезоне био један од најбољих играча Партизана, ако не и најбољи. Због повреде није играо у Суперлиги Србије, појавиле су се и вести о његовом преласку у Жалгирис, тако да је сада јасно да га нећемо гледати следеће сезоне у црно-белом дресу.

Партизан је у потрази за центрима, а на проби међу црно-белима се налази и Никола Шћекић, центар висок 218 центиметара, који је претходне две године играо на Универзитету Јужна Флорида.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар