Ивановић: Партизан или Звезда?!

Још не могу да кажем! Бивши капитен репрезентације Србије открио зашто не воли да игра против "вјечитих".

Фудбал 26.06.2019 | 09:45
Ивановић: Партизан или Звезда?!
Док га капитен Звезде Марко Маринзове међу црвено-бијеле, Бранислав Ивановић унапређен је у Санкт Петербургу у носиоца траке шампиона Русије.

На тај начин, послата је јасна порука колико је реално да се бивши капитен репрезентације Србије врати у српски фудбал 13 година од када је напустио ОФК Београд.

У недјељу 29. јуна, Ивановић ће предводити Зенит у контролном мечу управо против Звезде, а Бане је у разговору за клупски сајт објаснио зашто не воли да игра против српских "вјечитих" ривала.

"Имам 35 година и нисам играо против Партизана или Црвене звезде", рекао је он за клупски сајт, наравно мислећи на период од одласка из овдашње Суперлиге.

Зашто?

"Зато што је то мој народ, моја земља и увијек навијам за српске клубове. Док не завршим каријеру не могу да кажем за кога навијам, само могу да поручим да ћу увијек остати навијач репрезентације Србије".

У истом разговору, Ивановић је говорио и о томе како пролази припреме са 35 година.

"Године уопште нису битне. Када сам имао 22, мислио сам да је то најтежи период и да ће постати лакше када стекнем искуство. Онда сам постао искусан, онда сам и сазрио и све је исто. Само сам срећан због тога што у овим годинама могу да урадим све што је потребно".

Предстојеће јесени, Ивановић ће се са Зенитом вратити у Лигу шампиона...

"Мислим да имамо шта да покажемо. Мотивација ће нам бити огромна. Да, многи међу нама немају такво искуство, али то може бити надокнађемо мотивацијом. Замислите себе у Европи, пред својим навијачима... То је сан који сањају сви играчи. Наравно, много ће зависити од наше припреме, али надамо се да нећемо бити у Лиги шампиона само због статистике", додао је нови капитен шампиона Русије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар