Радник из Бијељине јача везни ред

Досадашњи везиста ТСЦ-а из Бачке Тополе нови члан бијељинског премијерлигаша.

Фудбал 25.06.2019 | 16:14
Радник из Бијељине јача везни ред
Фудбалски клуб Радник из Бијељине у наредне двије године биће јачи за Милоша Плавшића, досадашњег везисту ТСЦ-а из Бачке Тополе, клуба који је прошле године био најбољи у Првој лиги Србије, те изборио пласман у Суперлигу.

На том путу ка шампионској титули у друголигашком друштву, један од најзапаженијих био је 29-годишњи везиста, који је на 27 мечева постигао три гола.

Тај учинак није промакао семберском премијерлигашу, који је са Плавшићем потписао двогодишњи уговор.

"Драго ми је да сам у Раднику, који гаји европске амбиције. Велика је част играти у клубу који је изборио квалификације за Лигу Европе. Надам се да ћу својим знањем и искуством допринијети подизању квалитета у игри свог новог клуба", рекао је за клупску страницу искусни играч средине терена.

Осим ТСЦ-а, у каријери је наступао за бројне клубове у Србији: Инђију, Нови Пазар, Радник из Суботице, ЧСК Челарево, Кикинду, Воду из Ваљева, Палић, новосадски Борац, Беочин и Ветерник, док је имао и иностране епизоде, и то у Словенији, гдје је носио дрес Искре из Борчице и Нове Места.

Прије Плавшића, Бијељинце су појачали Сеид Зукић и Далибор Козић, са позајмица су се вратили голман Самед Хоџић (Сутјеска, Фоча) и Марко Деспотовић (Текстилац, Сутјеска).

Клуб су напустили први стријелац Ирфан Хаџић (прешао у мостарски Зрињски), голман Младен Лучић (Борац, Бањалука), Тарик Исић (Челик, Зеница), Јосип Шантић (Слобода, Тузла), Исмар Хаирлаховић (Зрињски, Мостар) и Стефан Барић (ФВ Илертисен, Њемачка), тако да ће тим Младена Жижовића у поприлично измијењеном саставу дочекати нову премијерлигашку сезону, али прије свега наступ у квалификацијама за Лигу Европе и двомеч са Спартаком из Трнаве.



Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар