Идеално је да сад дођеш у Звезду!

Марин "врбује" Банета. . .  Некадашњи саиграчи из Челсија могли би да се уједине у Црвеној звезди, наравно ако Марко Марин буде довољно убедљив.

Фудбал 25.06.2019 | 12:45
Идеално је да сад дођеш у Звезду!
Не тако давно свет је обишла слика из Лисабона када је Кристијано Роналдо, после утакмице финала Лиге нација, пришао суперталентованом штоперу Матхејсу де Лихту и поручио му да дође у Јувентус, на шта се Холанђанин насмешио и...сад је тај трансфер на корак од реализације.

Сличном техником послужиће се и Марко Марин током пријатељске утакмице Црвене звезде и Зенита планиране за 29. јун, али како би довео "старог вука" у редове своје екипе.

У питању је наравно Бранислав Ивановић који је од јануара 2017. године у Санкт Петербургу, са овом екипом освојио је и титулу у Русији прошле сезоне, а потом продужио уговор пошто му очигледно прија живот на истоку Европе.

Ипак, Марко Марин се нада да би лепим речима могао да га "преокрене".

"Бане и ја смо у одличним односима. Да одиграмо ту утакмицу, па да га наговорим да дође у Звезду!", казао је Марко Марин који је додао једно "видећемо" на питање репортера "Спортског журнала" да то неће бити нимало лако.

Није касно ни наредног лета да дође?

"Да бисте имали нешто да пишете, рећи ћу да је сад идеално да дође", додао је Марин који Ивановића добро познаје из дана у Челсију када су заједно освојил и Лигу Европе.

МАРКО, МОЖЕТЕ ЛИ ДА ОБЕЋАТЕ?

Нова "десетка" и капитен Црвене звезде рекао је да је презадовољан животом у Београду, а на питање да ли ће и после 31. августа носити исти дрес, каже следеће:

"Не бавим се том темом, него да у Европи направимо успех. Кад видимо на кога све можемо у трећем или четвртом колу да се намеримо, схватам колико је тешко до ЛШ. Зато ми је пуна концентрација усмерена на квалификације, а ако их успешно пребродимо, зашто бих било где ишао?"

Бивши капитен репрезентације Србије ипак није наговештавао да би се вратио у Србију у којој је носио дрес само Срема и ОФК Београда, али је јасно да је Црвеној звезди потребно појачање на месту штопера посебно ако клуб напусте Вујадин Савић или Срђан Бабић.

За сада је дошао само Радован Панков из Радничког, на том месту је поново испробаван Филип Стојковић, а очигледно ће то место бити наредни изазов за Митра Мркелу након "завршавања" данашњих трансфера нападача Томанеа (Тондела) и задњег везног Кањаса (ПАОК), које Црвена звезда већ дуго чека овог лета.

Ко зна, можда му Марко Марин заиста помогне убеђивањем, а ако буде успешан у томе могао би да размисли и о каријери спортског директора после каријере..

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар