Суд Бубњевићу одредио притвор

Окружни суд у Бањалуци одредио једномјесечни притвор Александру Бубњевићу који се терети да је 19. јуна убио Мирослава Татића (52) на кућном прагу у Бањалуци.

Република Српска 24.06.2019 | 09:27
Суд Бубњевићу одредио притвор
Притвор је одређен због постојања основане бојазни да би осумњичени боравком на слободи могао уништити трагове важне за кривични поступак, те да ће ометати кривични поступак утицајем на свједоке.

Такође, притвор је одређен из разлога ванредних околности, јер је ријеч о кривичном дјелу за које се може изрећи казна затвора од најмање пет година или тежа казна, а које је посебно тешко с обзиром на начин извршења или посљедице те што би пуштање на слободу осумњиченог резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда-узнемирења јавности. 

Осумњичени је, заједно са својом малољетном дјевојком, 19.јуна, дошао до куће Татића у намјери да се обрачуна са сином убијеног Мирослава. Након краће вербалне препирке и физичког сукоба, Бубњевић је пуцао из пиштоља и усмртио га.

Метак је Татића погодио директно у срце и био је на мјесту мртав.

БН ТВ
Фото: Српскаинфо

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Привреда?

24.06.2019 07:32

Пуни су нам затвори убица. Када цемо отварати нова радна мјеста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеки Пресс

24.06.2019 08:35

Влада је опредељена отварању нових радних мјеста. А сто се тице посвецености том задатку ево само једна мала дигресија, ако допустите: Ако је од мајмуна могао настати цовјек, ваљда мозе и од убица настати убитацан радник по вриједноци и уцинку! Драги моји еволуцију не мозе никаква сила да засутави. Фактицки.

Name

Овај

24.06.2019 07:54

нема никога у дрзавним институцијама и ухвацен за 10 минута а давидовог убицу не ухватисе ни за годину! Кога ли тај све има и које он кад је тако дуго на слободи ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро

24.06.2019 08:34

НЕЦЕ СУД ОДРЕДИТИ ПРИТВОР ДАВИДОВИМ УБИЦАМА И ОСТАЛИМА КОЈИ НАМ ПОБИСЕ НАЈБОЉЕ ЉУДЕ.СУД СЕ ПЕРЕ НА ИНДИВИДУАЛНИМ СЛУЦАЈЕВИМА КАО СТО ЈЕ ОВАЈ И ОВАЈ МОРА ДА ОДГОВАРА УБИО ЈЕ ОЦА КОЈИ ЈЕ БРАНИО СИНА ТО ЈЕ УЗАС СТА НАМ РАДИ ОМЛАДИНА СВЕ ЛУДО И ДРОГИРАНО А НЕМА ПАС ЗАСТО ДА ИХ УЈЕДЕ...

ОДГОВОРИТЕ