Вања посебно срећан због Кингса...

Настављам традицију! "Наравно да ми је посебно драго што су баш Кингси ишчитали моје име. Потрудићу се да наставим традицију и постанем становник Сакрамента", рекао је Вања Маринковић.

Кошарка 23.06.2019 | 21:34
Вања посебно срећан због Кингса...
Прошло је скоро 20 година када су се Срби масовно будили усред ноћи и до јутра пратили утакмице Сакраменто Кингса. Владе Дивац и Предраг Стојаковић учинили су НБА франшизу из престонице Калифорније најпопуларнијом у Србији.

Слично је и послије 17-18 година. Овај пут, Дивац и Стојаковић, као челници Кингса, створили су српску колонију, никада бројнију у најквалитетнијој лиги свијета.

Тандему у фотељама и тандему на паркету, Немањи Бјелици и Богдану Богдановићу, придружили су се тренер Игор Кокошков и дојучерашњи бек Партизана – Вања Маринковић.

Управо је сјајни шутер "парног ваљка" изабран од стране Сакрамента на недавно одржаном драфту и није искључено да се брзо придружи Кингсима.

"Веома лијеп осјећај. Срећан сам и задовољан што сам видио и чуо своје име на драфту", рекао је Вања, у разговору за "Новости". 

"Уз чињеницу да сам изабран на драфту, наравно да ми је посебно драго што су баш Кингси 'ишчитали' моје име. Потрудићу се да наставим традицију и постанем становник Сакрамента", износи своју жељу млади кошаркаш.

Пред њим је још пуно рада.

"Идемо корак по корак. Чекам позив из Сакрамента да видимо који су планови. Ту је и репрезентација, па клупска дешавања. Биће занимљиво љето...", задовољно делује Маринковић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар