Вања Милинковић Савић у Стандарду!

Ради се о позајмици са правом откупа.

Фудбал 23.06.2019 | 12:15
Вања Милинковић Савић у Стандарду!
Није некадашњи млади и омладински репрезентативац Србије Вања Милинковић Савић (22) успео да се избори за место под сунцем у Серији А за две сезоне од преласка из пољске Лехије у Торино. Поменути период провео је углавном на клупи за резерве Бикова или на позајмицама у СПАЛ-у и Асколију, где се такође није изборио за уговор, па је дошло време за промену земље.

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, Милинковић Савић ће се преселити на позајмицу у редове белгијског прволигаша Стандарда из Лијежа, на лично инсистирање тренера Мишела Прудома, иначе продслављеног белгијског голмана. Према договору два клуба, Стандард ће моћи да откупи Вању наредног лета уколико буде задовољан његовим одбранама, а актуелни уговор са Торином истиче му 30. јуна 2021. године.

Протеклих шест месеци Вања Милинковић Савић је провео на позајмици у друголигашу Асколију где је добро почео други део сезоне, али и изгубио место у тиму после седам наступа које је уписао у редовима црно-белих.

Поред Стандарда, за некадашњег младог репрезентативца Србије постојало је и интересовање из Немачке и Италије, али је селидба у Лијеж на крају постала најизгледнија опција и питање је тренутка када ће белгијски клуб то и озваничити.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар