Перуничић опет тренер Звезде!

Цео тим је коштао 3. 000 €! Прослављени рукометаш поново је сео на клупу црвено-белих.

Остали спортови 22.06.2019 | 10:11
Перуничић опет тренер Звезде!
Паралелно са репрезентацијом Србије, Ненад Перуничић (48) седеће следеће сезоне и на клупи Црвене звезде.

Легенда нашег рукомета и дугогодишњи тренер црвено-белих рукометаша потврдио је "Журналу" да ће поново сести на клупу са које је устао пре пола године.

Црвено-бели имали су тешку сезону и ипак изборили опстанак у лиги, а Перуничић је захвалан играчима што су били пожртвовани, стрпљиви и што су имали разумевања за ситуацију у клубу, која је била далеко од стабилне.

"Остајем у Звезди, биће и мало већег ангажмана управе, да покушамо можда да се мало и појачамо. Видећемо у наредних 15, 20 дана. Сигурно не можемо да парирамо на том нивоу финансијски најјачих клубова код нас. Иза нас је јако тежак период и захвалан сам момцима који су одрадили сезону не тражећи ништа, јурећи са својих послова на тренинг и утакмице. Наша цела екипа је у прошлој сезони коштала 3.000 евра што је прескромно и једноставно више од борбе за опстанак није било реално", рекао је "Перун".

Тешко стање клупског рукомета није новост. Примера ради, голман Звезде Немања Љубеновић објаснио је током прошле сезоне да није чудо да "пола лиге ради и игра" и да његов (такав) пример није ни изблиза усамљени случај.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар