Огласио се и предсједник КК Партизан И ОКО ФИНАЛА!

Навијачи Партизана данима су "прозивали" председника кошаркашке секције Остоју Мијаиловића да се огласи и каже коју о финалу против Црвене звезде и сада већ чувеном трокораку. И ево га, огласио се.

Кошарка 21.06.2019 | 12:51
Огласио се и предсједник КК Партизан И ОКО ФИНАЛА!
Остоја Мијаиловић је више пута током ове сезоне најавиљивао "оштре" кораке и потезе у циљу заштите достојанства Партизана и поручио, отприлике: "Даље тако нећете моћи".

Упркос таквом, бар вербално, одлучном ставу, ништа се битније није променило у смислу позиционирања Партизана у круговима у којима се одлучује. 

У четвртој утакмици финалне серије домаћег првенства, Црвена звезда је победила Партизана после очигледног трокорака Билија Берона, које судије нису виделе, нити санкционисале, а нису чак ни погледале снимак те ситуације.

Данима се очекивало реаговање председника КК Партизан Остоје Мијаиловића, који је активан на друштвеним мрежама, поготово на Тwиттер-у и поготово када треба саопштити неку лепу вест, неки трансфер.

Није га било. До данас.

Огласио се данас, али најпре поводом лепе вести у вези са Вањом Маринковићем, кога је Сакраменто "утефтерисао" на драфту.

Мијаиловић је поручио да се још једном доказало да је Партизан сјајно место за младе кошаркаше, да упорни и вредни увек буду награђени.

Потом је изнео и "животну мудрост":

,,У зивоту не добијате оно сто зелите него оно сто јесте’’

А онда је одлучио да прокоментарише и догађаје у вези са финалом домаћег првенства:

"Сви знамо шта се догодило у финалу КЛС, за суштинске промене на том пољу, боримо се кроз институције, а не кроз медије. Пред нама је још једна важна ствар, а то је одлука борда Евролиге крајем месеца. Каква год она буде била, ми ћемо наставити да се боримо за КК Партизан", написао је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар