Његов потез је одушевио све

Невриијеме које је јуче послије подне погодило Београд, праћено јаком кишом и великим градом на неким подручјима града, претворило је главни град Србије на неколико часова у кулисе неког апокалиптичног филма.

Србија 20.06.2019 | 22:24
Његов потез је одушевио све
Слике и видео записи које су кружиле друштвеним мрежама, као и оне које су забиљежили фотографи и репортери, дјеловали су на моменте застрашујуће због огромних уличних бујица које су пред собом носиле аутомобиле, а у неким дијеловима Београда, због огромне количине воде која је више наликовала омањим потоцима, настали су и огромни кратери у самим саобраћајницама.



Док су се неки Београђани хватали за главу у чуду и у невјерици нервирали због падавина, било је и оних који су једноставно сачекали да све прође, а онда да наставе даље својим послом. Наиме, на друштвеним мрежама се појавила слика која се дијели брзином муње, на којој се види старији житељ Београда како седи на наслону клупе испод аутобуског стајалишта и мирно чека да невријеме и киша једноставно прођу.

Слика је настала на аутобуском стајалишту Спортском центру Визура на Тошином бунару.

Понашање овог господина је ту да нам каже можда и највећу животну истину: Живот је сувише кратак да бисмо се нервирали око свега. Ипак, послије кише увијек дође сунце.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Корисно

21.06.2019 08:51

Паметан потез. Човјек има вјероватно довољно времена, што би трчао, покисао до голе коже, циљно мјесто чека, неће побјећи, боље него прехладу зарадити. Треба некад успорити, прикочити, преиспитати своје понашање, кориговати животне ставове, ради своје користи.

ОДГОВОРИТЕ