Боаћи остаје до краја квалификација!

Павков пред трансфером! Чека се папир из Кине. . .

Фудбал 20.06.2019 | 21:29
Боаћи остаје до краја квалификација!
Деловало је у једном тренутку да ће Ричмонд Боаћи, током рада у аустријском Виндишгарстену, напустити редове Црвене звезде. Имали су уверења у Љутице Богдана да један португалски великан спрема понуду тешку 4.000.000 евра за повременог репрезентативца Гане. Чекали су папир, а у том чекању променили одлуку.

Према информацијама МОЗЗАРТ Спорта Боаћи ће до краја европских квалификација остати у црвено-белом дресу. Са тенденцијом да продужи стаж у Љутице Богдана, ако резултати на међународној сцени буду очекивани. Више разлога је довело до преократа када је у питању судбина нападача који је у прошлој сезони кубурио са повредама. Али је и поред тога постигао 15 такмичарских голова.

Иако у последњих 12 месеци није био на препознатљивом нивоу Боаћи сматра да може да игра у једној од пет најјачих лига у Европи. Такође, спортски сектор Црвене звезде верује да овог лета може да га рехабилитује и значајно му подигне тржишну вредност. Уверени су одговорни из Љутице Богдана да ће у прва два кола против Судуве (а касније против Хелсинкија) Боаћи головим подићи самопоуздање, јер ће играти у доминантној екипи. А такве утакмице он највише воли…

И можда још важније - поново је актуелизована прича о одласку Милана Павкова.

„Да, постоји интересовање за Павкова“, потврдио је Звездан Терзић.

Немају конкретну понуду у Црвеној звезди, али се надају да ће један кинески клуб ускоро послати папир на адресу српског шампиона. Информације МОЗЗАРТ Спорта кажу да су Кинези за слободу јунака тријумфа над Ливерпулом спремни да издвоје између 3.500.000 и 4.000.000 евра. То је мање од тражене суме (Павков  је процењен је на 4.500.000), али олазак Томанеа направио би велику гужву у нападу, с обзиром да је поред двојице тешкаша (Боаћи и Павков) ту и млади Црногорац Крстовић. Зато је продаја Павкова сада ближа него икад. Наравно, закони фудбалскоог тржишта су непредвидиви.

Звездин тим ради у Аустрији, управа клуба чека папир из Кине за Милана Павкова...

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар