Велики "рез" у Партизану: Саво изненадио!

Партизан на златиборске припреме не води неколико стандарних играча из прошле сезоне.

Фудбал 20.06.2019 | 18:52
Велики "рез" у Партизану: Саво изненадио!
Да ли је у питању незадовољство играча због неизмирених овабеза клуба или је одлука тренера Сава Милошевића да се привремено, а можда и трајно одрекне неколико фудбалера који су прошле сезоне имали велику минутажу, видећемо у наредном периоду.

Углавном, Милошевић је заједно са својим сарадницима из стручног штаба сачинио списак од 24 фудбалера с којима ће радити од 21. до 27. јуна на Златибору.

Стручни штаб "парног ваљка" направио је озбиљан рез и на списку нема неколико звучних имена, пише "Телеграф.рс".

Посебно изненађење предтсваља изостанак Горана Закарића. Репрезентативац Босне и Херцеговине неће путовати на Златибор, али остаје да се види да ли ће екипи прикључити на припремама у Словенији (од 2. до 13. јула).

Такође, у Београду ће остати Немања Николић, фудбалер који је "испао" из тима пред сам крај сезоне, иако му је Милошевић по доласку на клупу давао довољно минута на терену и држао га једно време као стартера.

Трио зимских појачања, Дејан Георгијевић, Муса Нџаји и Радивој Босић, исто остаје у престоници, као и Мирослав Вулићевић, Немања Г. Милетића, Слободан Урошевић, Марк Валијенте, Армин Ђерлек.

Владимир Стојковић је добио продужени одмор, јер и даље вуче ситне повреде, па ће време до одласка на припреме у Словенију искористити за потпуни опоравак.

Списка играчи који ће тренирати на Зла списку играча који сутра путују на Златибор налазе се: Немања Стевановић, Филип Кљајић, Александар Поповић (голмани), Немања Р. Милетић, Пешукић, Игор Вујачић, Доминик Динга, Бојан Остојић, Страхиња Павловић, Златан Шеховић, Милан Смиљанић, Александар Шћекић, Саша Здјелар, Филип Стевановић, Лазар Павловић, Ђорђе Ивановић, Зоран Тошић, Сејдуба Сума, Огњен Ожеговић, Рикардо Гомеш, Страхиња Јовановић, Иван Милосављевић, Слободан Станојловић и Миљан Момчиловић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар