Договорено: Хамес је Карлетов трећи пут!

Реалу 30. 000. 000 евра! Али тек следећег лета кад истекне позајмица. . .

Фудбал 20.06.2019 | 12:32
Договорено: Хамес је Карлетов трећи пут!
Изгледа да је све договорено и да је питање тренутка када ће и званично Карло Анчелоти и Хамес Родригезобновити романсу. Трећи пут у каријери италијански тренер и колумбијски плејмејкер сарађиваће у једном тиму, а после Мадрида и Минхена, путеви ће им се укрстити и у Напуљу.

Још данас су медији у Колумбији објавили да је посао закључен, а потврда је стигла вечерас и од италијанског трансфер гуруа Ђанлуке Ди Марција. Стигли су нови позитивни сигнали, а посао је окончан у Мадриду где Жорж Мендеш преговара око трансфера Жоаоа Феликса у Атлетико.

Суперагент је искористио боравак у престоници Шпаније да се са Реалом договори око будућности Хамеса и успео је. Колумбијац ће опет на позајмицу, овог пута једногодишњу, а Наполитанци ће за откуп следећег лета платити 30.000.000 евра. Што су и прижељкивали. 

Сам Родригез је већ дао зелено светло и изразио жељу да опет сарађује са Карлетом, а свиђа му се и опција да игра на Сан Паолу следеће сезоне. Остало је још само да се преицизрају поједини лични детаљи (око финансирања зараде за следећу сезону), али то неће угрозити читав посао. Навијачи Наполија могу да славе, добили су квалитетног плејмејкера.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар