КА: Бразилци проклињу ВАР!

Спасао Венецуелу три пута! Учинили су довољно да постигну гол и побиједили би да није било технологије. . .

Фудбал 19.06.2019 | 15:23
КА: Бразилци проклињу ВАР!
"Вива ел ВАР", пјевали су синоћ малобројни навијачи Венецуеле након што је њихова репрезентација успјела да извуче бод против фаворизованог Бразила.

Дуел двије репрезентације одигран у Салвадору у оквиру 2. кола групне фазе Копа Америке завршен је без голова (0:0), иако смо само у другом полувремену видјели два поготка, која су након тога поништена, као и још један недосуђени једанаестерац за домаћина.

Бразилци су се прво у 47. минуту надали да је арбитар Хулио Бускуман послије прегледа снимка показати на "бијелу тачку" након пада Фирмина, али није било ништа од тога...

Домаћини турнира радовали су се  ипак веома брзо, већ у 60. минуту, када је Габријел Жесусматирао голмана Венецуеле, али је потом ВАР технологија показала да је био у офсајду, као што је био и Филипе Кутињо у сличној позицији само у 87. минуту.

Фудбалер Барселоне добио је лопту од Евертона и разгалио публику, међутим након вишеминутног прегледа снимка и тај гол је поништен.

Венецуела је одиграла врло лошу утакмицу и била далеко од шансе за постизања гола, али је ВАР технологија овога пута била њихов савезник, тако да послије два кола на Копа Америка немају и даље примљен или постигнут гол.

У оквиру исте групе, Перу је побиједио Боливију и поравнао се с Бразилом.

КОПА АМЕРИКА, ГРУПА "А" 2. КОЛО:

Боливија - Перу 1:3 (1:1)
/Мартинс 29 - Гереро 45, Фарфан 55, Флорес 90+5/

Бразил - Венецуела 0:0

ТАБЕЛА: Бразил 4, Перу 4, Венецуела 2, Боливија 0.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар