Тринкјеријева порука која многима "звучи" као крај!

У слободном преводу, речи песме "Хурт" коју је поделио Италијан гласиле би: Данас сам повредио себе, да видим да ли још осећам, усресредио сам се на бол, једину ствар која је права".

Кошарка 18.06.2019 | 13:46
Тринкјеријева порука која многима "звучи" као крај!
Седам месеци и 17 дана након што је потписао трогодишњи уговор и постао први странац тренер кошаркаша Партизана, Андреа Тринкјери послао је навијачима поруку на Тwиттеру коју су многи разумели као - опроштајну.

"Прво и најважније #ХВАЛАГРОБАРИ на безусловној љубави и огромној подршци", "твитнуо" је италијански тренер још вруће главе, у ноћи горког и спорног пораза од Црвене звезде и завршетка сезоне са освојеним Купом Радивојара Кораћа, али без избореног повратка у Евролигу и титуле шампиона Србије пету годину заредом.

Тринкјери је поруку допунио тагом #самохрабропартизановци и култном песмом састава "Нине Инцх Наилс" са албума "Тхе Доwнwард Спирал" из 1994, коју је осам година касније на маестралан начин обрадила икона америчке кантри музике, Јохннy Цасх.



Свестан да од Партизановог захтева за одигравањем нове утакмице после очигледног трокорака Билија Берона неће бити ништа, Тринкјери је осећања после исцрпљујуће серије са "вечитим ривалом" одигране у нехуманим условима - било да се радило о врућини, диму од бакљи или кишници на паркету - исказао стиховима који би у слободном преводу значили:

Данас сам повредио себе
Да видим да ли још осећам
Усресредио сам се на бол
Једину ствар која је права

Само тешка ноћ или наговештај растанка?

Тринкјери је био релативно активан на Тwиттеру током серије са црвено-белима. После победе пораза у првој утакмици пред звездашком публиком одлучио се за доста тежи звук и хит "Ин Тхе Енд" групе "Линкин Парк"...



...док је после изједначења на 1:1 у утакмици пред партизановцима изабрао слику Храма Светог Саве, једног од симбола српске престонице, са грбом КК Партизан на небу.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар