"Анонимус" у друштву Кобија и Шека!

Три титуле за три сезоне! Провео је три сезоне у НБА лиги, освојио је три НБА титуле са два различита тима, у три плеј-оф учешћа је на терену проводио нешто мање од осам минута по мечу.

Кошарка 14.06.2019 | 20:42
"Анонимус" у друштву Кобија и Шека!
Патрик Мекоу је требало да почне своју каријеру у Милвоки Баксима, који су га изабрали на драфту, али је пре свега тога трејдован у Голден Стејт – за новац.

“Људима ће бити жао што га нису драфтовали“, рекао је легендарни Џери Вест, тадашњи члан управе Вориорса.

У Голден Стејту се задржао две сезоне и освојио две титуле, али Вориорси нису имали места у ростеру, ни у буџету, па су се одрекли његових услуга, а ни он није био спреман да прихвати понуду за наставак сарадње.

После кратког боравка у Кливленду, у јануару ове године је потписао уговор са Торонтом, стигао до финала и у дуелу са бившим клубом стигао до новог, трећег прстена.

Тако се придружио свом некадашњем тренеру Стиву Керу и тренутно 95-годишњем Френку Солу у листи играча који су освојили најмање три титуле са два различита тима, док је први кошаркаш од Шекила О’Нила и Кобија Брајанта са три узастопна трофеја.

“Није требало тако да буде сваке године... Али тако је“, кроз осмех је рекао Мекоупосле шесте утакмице финалне серије плеј-офа у којој је на терену провео свега 361 секунду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар