Дулетова замјерка Партизану...

Партизан нема хијерархију у тиму! Трофејни тренер има и поруку за навијаче. . .

Кошарка 14.06.2019 | 16:54
Дулетова замјерка Партизану...
Док је већина навијача Партизана одушевљена радом Андрее Тринкијерија, легендарни тренер црно-белих Душко Вујошевић има и замерке на систем рада италијанског стручњака. И даље је трофејни кошаркашки стратег далеко од терена, опоравља се од операције, али самим тим има и више времена да се посвети гледању утакмица Партизана.

Оно што је Вујошевић приметио у победи над Црвеном звездом у другој утакмици финала плеј-офа (73:72), тројком Радета Загорца три секунде пре краја, није га одвело у еуфорију, као навијаче црно-белих. Напротив!

Гостујући на СОС каналу, Вујошевић је изнео шта му се не допада у игри Партизана.

„Мени када је Партизан у питању смета што ниједан играч није разигран. Када сам водио екипу и када треба да се да један кош, онда сам, на пример, говорио покојном Бобану Јанковићу „дај кош, дај гол“, рекао је Вујошевић.

И није то све...

„Партизан нема хијерархију. У сваком организованом тиму треба да се зна ко је први, други, трећи... У уређеној екипи први играчи узму на себе да креирају у одлучујућим моментима, реше један на један, два на два, да ослободе неке од тих пратећих играча. То Партизан нема и то је моја највећа замерка“, истакао је Вујошевић.

Оно што некадашњем председнику ЈСД Партизан смета је и подела навијача, каква до сада није виђена на овом делу простора.

„Постоје поделе и код Звездиних навијача, али када њихов тим игра, сви су јединствени, према споља су једна песница. А, ми овде, шта то више представља? Једни певају једне песме, други друге, трећи треће... Успели су да их поделе! Устаните гробари и певајте нашу песму, на шта то више личи“, поручио је Душко Вујошевић.

Трећа утакмица финала плеј-офа између Црвене звезде и Партизана играће се у суботу увече (18.00), а домаћини су црвено-бели.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар