Ристић: Опет на једну лопту...

Нема туговања, идемо да победимо у суботу! Млади центар жели да се овај пораз што пре заборави.

Кошарка 13.06.2019 | 13:57
Ристић: Опет на једну лопту...
Испустили су кошаркаши Црвене звезде велику прилику да брејком на непријатељској територији направе вероватно и одлучујући корак ка одбрани титуле, а тројку Радета Загорца премотаваће у главама све до суботе, када је заказан нови судар два највећа српска клуба. 

Душан Ристић је у мечу који је изгубљен буквално у последњим тренуцима пружио врло добру ролу и заједно с Мохамедом Фајеом био једна од главних претњи из другог плана. Ипак, ни поред уложеног труда, Звезда није оверила брејк. 

„Немам коментар искрено. Дали су тројку у последњој секунди, то нема шта да се прича. Опет се све свело као и до сада у дербијима на једну лопту. Они су добили утакмицу на једну лопту и не можемо да тугујемо, идемо даље. Наредна утакмица је већ у суботу, тако да морамо сад што пре да се регрупишемо и што боље уђемо у следећи меч“, рекао је Ристић.

Поново је дворана Александар Николић била попут сауне, што нимало није погодовало ни играчима, ни гледаоцима...

„Било је сигурно тешко, али то не сме да буде изговор. Свима је тако, и нама и њима и једноставно морамо да будемо јаки ментално и као што сам рекао, трудићемо се да у наредни меч уђемо спремни. Како год окренеш, све наше утакмице са Партизаном ове сезоне, сем можда једне утакмице, у трећем сусрету у АБА лиги, биле су на једну лопту. Бићемо спремни максимално да одиграмо како треба и да победимо“.

Упркос мирном карактеру, Душан Ристић је у једном моменту реаговао импулсивно због чега је зарадио техничку грешку, а тренер Милан Томић то није прихватио најбоље...

„Дешава се у оваквим утакмицама када је доста емоција укључено у све. Такве ствари се дешавају и трудићу се да се више не понове“.

Следе два пуна дана паузе, а онда и трећи окршај, где је Црвена звезда опет домаћин...

„Као што сам рекао, трудићемо се да уђемо спремни, да регрупишемо као тим и да одговоримо на њихову тврду игру и да се прилагодимо на ову врућину у хали и да победимо“.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар