СП - Србија пред Пољску: Играћемо као да је 0:0!

Српске рукометашице упркос томе што су у првој утакмици стекле "+14" тврде да се неће опустити у реванш мечу баража за Светско првенство против Пољске.

Остали спортови 05.06.2019 | 18:00
СП - Србија пред Пољску: Играћемо као да је 0:0!
Убедљива победа над Пољском 33:19 у првом мечу баража за Светско првенство 2019 у Јапану, није опустила најбоље српске рукометашице које спремно дочекују реванш дуел у Лубину.

Град од неких 80.000 становника на западу Пољске биће домаћин у дворани од 4.000 места, за коју организатори тврде да ће бити добро попуњена, с обзиром да је реч о месту које има освајача Купа и вицешампиона у женској конкуренцији, а чији је члан и наша репрезентативка Јована Милојевић.

"У рукомету је све могуће. Тако се и ми спремамо као да је у Зрењанину било 0:0", каже искусни капитен Катарина Крпеж Шлезак за РСС и додаје:

"Потрудићемо се да поновимо ниво игре из прве утакмице пред нашом публиком. Све је ово припрема и за оно што нам следи. Имамо одличну атмосферу у тиму, а то се најбоље пренело на терен у 'Кристалној дворани' где смо одиграле један фантастичан меч. Желимо да наставимо тим путем. Сигурна сам да ће бити једна тешка утакмица пред пољском публиком, али верујем у нас и нашу игру. Желимо да ставимо тачку на ову сезону победом", јасно је десно крило наше репрезентације, најбољи стрелац прошлог Европског првенства у Француској.

Српске рукометашице очекује поподневни тренинг у времену одигравања утакмице. Меч у Лубину почиње у четвртак у 19 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар