РГ: Ћорић се пробија ка Ђоковићу, крај за Карловића!

Новак Ђоковић сазнао је имена потенцијалних ривала у осмини финала Ролан Гароса.  Дел Потро преживео трилер у пет сетова! Добро га је намучио Јапанац Јошихито Нишиока.

Тенис 30.05.2019 | 20:46
РГ: Ћорић се пробија ка Ђоковићу, крај за Карловића!
Уколико се не догоди чудо и Србин не изгуби од 147. играча света Салватореа Каруза, Ђоковић би у четвртом колу РГ могао да игра против Немца или Хрвата.

Међусобни дуел у четвртак су заказали Јан-Ленард Штруф и Борна Ћорић. Штруф је после доста муке савладао Молдавца Албота са 7:6, 7:6, 6:7, 6:2.

С друге стране, Ћорић је био максималан против Јужноафриканца Лојда Џорџа Хериса са 6:2, 6:3, 7:6 (2).

Наступ у Паризу завршио је ветеран Иво Карловић, кога је у четири сета савладао Аустралијанац Џордан Томпсон са 6:3, 6:4, 6:7, 6:3.

Гаел Монфис је био сигуран против Адријана Манарина са 6:3, 6:4, 6:4, док је анонимни Антоан Хоанг елиминисао Фернанда Вердаска са 6:4, 3:6, 7:6, 7:6.

Дел Потро преживео трилер у пет сетова! Добро га је намучио Јапанац Јошихито Нишиока.

Хуан Мартин дел Потро је био приморан да копа дубоко како би преживео сусрет са Јошихитом Нишиоком у другом колу Ролан Гароса, али је снажни Аргентинац то превалио преко главе и успео да изађе као победник и то после скоро четири сата игре и пет одиграних сетова - 3:2 (7:5, 4:6, 2:6, 7:6, 2:6).

На тај начин Дел Потро је заказао дуел са Џорданом Томпсоном који је надиграо Ива Карловића раније данас у четири сета.

Са обзиром да је Дел Потро на страни жреба где се налази Новак Ђоковић није лоше што се прилично изморио, па чак и показао током дуела знаке умора. Треба рећи, и то није добро, да је Дел Потро имао проблеме са повредом колена.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар