Бомба из Шпаније: Рамос жели да напусти Реал!

Посвађао се са Флорентином! Пукло…

Фудбал 25.05.2019 | 08:48
Бомба из Шпаније: Рамос жели да напусти Реал!
Бомбастична вест стиже из Шпаније.

Један од најбоље обавештених извора у шпанском фудбалу, а поготово за дешавања у Реалу, ТВ шоу Чирингито јавља да Серхио Рамос жели да напусти Реал Мадрид због свађе са Флорентином Перезом! Мадридски спортски дневници Марка и Ас су преко својих извора добили повтрду Чирингитове ексклузиве тако да Шпанија бруји о одласку легендарног капитена из Краљевског клуба.

Рамос још није затражио трансфер, али озбиљно размишља о одласку.  И овога пута није у питању подизање цене или калкулација да добије већи уговор у Реалу. Као што је био случај пре три године када је преговарао са Манчестер Јунајтедом и када га је Реал смирио драстичним повећањем уговора на скоро 12.000.000 евра по сезони. Сада новац није препрека, сада му је стварно прекипело…  

Шта се десило?

Рамос и председник клуба Флорентино Перез су се састали пре две недеље у Рамосовој кући. Састанку су присуствовали још играчев отац и његов брат Рене који му је уједно и агент. Рамос је на састанку објаснио Перезу како се осећа и да размишља о одласку, али је Перез спустио лопту уз договор да се опет сатсану за неколико недеља.

Разлог Рамосовог незадовољства је расправа са Флорентином Перезом до које је дошло после елиминације Краљевића од Ајакса у Лиги шампиона. Рамос тај меч није играо јер је у претходном у Амстердаму намерно зарадио јавну опомену како би очистио картоне пред наставак такмичења, уверен да је Реал завршио посао пре реванша. На његову жалост, Ајакс је направио подвиг у реваншу, а Рамос је био предмет подсмеха због исхитрене одлуке. Међутим, Перезу то није било нимало смешно и забавно већ је жестоко замерио капитену због чега је дошло до свађе.

Од тада су односи захладнели, Рамос се разочарао и почео да размишља о будућности ван Реал Мадрида. Перезова посета кући није променила његов став тако да је играч тренутно ближи одласку него останку.

Уговор га веже за Реал до 2021. године и има откупну клаузулу од 200.000.000 евра. Наравно, ту суму нико неће платити за играча који има 33 године и који је на заласку каријере. Али заинтересованих клубова ће свакако бити. Манчестер Јунајтед, Јувентус, Арсенал, Милан и још неки клубови траже штопере…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар