Ова свадба без мобилних телефона

Ћерка Драгана Џајића и брат Ане Ивановић у суботу ће изговорити судбоносно „да”, а 250 званица добило је обавештење да се на прослави у луксузном хотелу не користе мобилни телефони за фотографисање и снимање.

 

Забава 24.05.2019 | 07:41
Ова свадба без мобилних телефона
Драгана Џајић и Милош Ивановић ће се након вишемесечних припрема у суботу венчати у једном елитном београдском хотелу, док је црквено венчање одложено за неки од наредних дана. Наиме, свадба године, како је многи унапред називају, окупиће породице Џајић и Ивановић, док је тачан број гостију који ће бити на списку 250. Како сазнајемо, због бројних званица из јавног света и пријатеља двеју породица, али и утицајних личности, на свадби ће бити појачане мере обезбеђења, уз припаднике служби обезбеђења.

- Драгана и Милош су желели да све протекне у најбољем реду, те да се званице са којима желе да прославе најрадоснији дан осећају сасвим опуштено и да се добро забаве. Управо из тог разлога, у суботу ће бити појачан број припадника обезбеђења, како због тога што долазе познати из иностранства, као што је на пример Бастијан Швајнштајгер, тако и због тога да би сви били сасвим опуштени - каже наш извор, и додаје:

- Наравно, на оваквим свечаним приликама обезбеђење су заправо људи из прикрајка, нису лако уочљиви, али су професионалци и одлично раде свој посао. Уз њих се готово све познате личности осећају сигурно, па ће тако бити и овај пут - наводи даље наш извор.

 Оно што је свим званицама поменуто јесте да је употреба мобилних телефона строго забрањена.

- Породице Џајић и Ивановић су прославу венчања организовале тако да се сви добро проведу и забаве, а да опет све буде складно и с укусом. Управо због свега овога, замолили су званице да не користе мобилне телефоне како би снимали, а потом садржај пласирали на друштвеним мрежама. Наравно, то не значи да нека фотографија неће завршити на Инстаграму, али се млада и младожења надају да ће сви испоштовати њихову жељу и мобилне телефоне оставити у торбама - завршава наш извор.



Подсетимо, иако је црквено венчање било заказано у суботу, баш као и грађанско, Драгана и Милош су одлучили да се накнадно заветују пред Богом у присуству родитеља и кумова.

Шлеп на венчаници дугачак четири метра

Драгана Џајић промениће две венчанице на свадби. Док ће прва бити са потписом славне креаторке Вере Ванг, другу ће дизајнирати млада. Џајићева је одлучила да хаљина буде у стилу да у њој подсећа на принцезу, са шлепом дугачким четири метра.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Скептик

24.05.2019 06:35

Разлог је уствари сасвм други, на свадби ће бити преофесионални фотограф и сватови ће моћи само од њега куповати слике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Скептик

24.05.2019 07:13

која си ти морончина скептик.Па ваљда људи имају довољно пара да се не бламирају с сликама

Name

Медији

24.05.2019 06:42

Слике це продати неким новинама. Гарант?!

ОДГОВОРИТЕ