Код Пуповца и Месић у споту

- Након фудбалског тренера Ћире Блажевића, српску листу Милорада Пуповца за европске парламентарне изборе подржао и бивши хрватски председник Стјепан Месић.

Регион 22.05.2019 | 07:27
Код Пуповца и Месић у споту
"Кад је требало Хрватској, и Срби су гласали за мене као председника свих грађана. Сад, кад то поновно треба Хрватској, гласајте за једнакост свих грађана и равноправност свих мањина. Једнаки - листа 24", рекао је Месић у споту, преноси Јутарњи лист.

Осим Месића, спотове за СДСС снимили су бивши фудбалски селектор Мирослав Ћира Блажевић и угледни офталмолог Никица Габрић. Блажевић, који је и истакнути члан ХДЗ-а, рекао је раније да мзна да га због спота очекују бројне критике домаће јавности, али је додао и да га онене интересују.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

А...

22.05.2019 05:33

ХОЦЕЛ МЕСИЦ БИТИ И КОД МИЦЕ МИЦИЦА У СПОТУ..ЈЕСУЛ СЕ ЗА ТО САСТАЈАЛИ..А И ПУПОВАЦ..СТА ЛИ ОН ОДРАДИ ЗА ПРОГНАНЕ СРБЕ..ЈЕЛ ИМ ВРАТИО ИМАЊА..ОД ДРЗАВЕ ХРВАТСКЕ ДОБИСЕ ПАСОСЕ ПА ЛАКСЕ МОГУ ДАЉЕ..ОД ПУПОВЦА НИСТА..ЦУЈ СЕНИЛНИ ЦИРО И ЛОПОВ МЕСИЦ..ЛУДИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дора.

22.05.2019 17:02

Ђаво од Човјека.

Name

Д

22.05.2019 13:05

Свака част Ћири Блажевићу само немојте овога упоређиват са њиме,он да прича о некој равноправности,то подржавање Пуповца је његова лицемјерност ,за србе је боље што даље од њега,знасе какав је његов однос до срба,катастрофалан

ОДГОВОРИТЕ