"Не причајмо о лошим стварима"

“За срећу је потребно мало, за почетак осмијех, а да би били насмијани најприје морамо да растјерамо негативне мисли и не причамо о лошим стварима”, каже кроз осмијех фризерка Наташа Свитлица која је у свом истоименом  фризерком салону, поставила својеврсна “правила понашања” за све муштерије.

Забава 21.05.2019 | 13:28
"Не причајмо о лошим стварима"
На овај потез одлучила се јер, како каже, доста времена проводи у салону, гдје жене, долазећи по лијепу фризуру, понекад донесу и лошу енергију коју негдје желе да избаце. Како су фризерски салони на неки начин постали “исповједаонице”, а фризери “психолози”, Наташа каже, жели то да промијени. Из поштовања према себи и својим муштеријама. 

“И ми имамо душу и нама се дешавају лоше ствари понекад. Али причајући о њима на мјестима гдје треба да се осјећамо лијепо и растерећено проблем не рјешавамо, а на нас се преноси лоша енергија. Искрено се надам да ће овај мој шаљиви гест и текст, покренути малу револуцију и донијети другачији однос према нашем послу, који подразумијева и више поштовања”, каже позната бијељинска фризерка.



“Дугогодишње искуство нас је довело до тога да од срца “забранимо” у нашем радном простору причање о болестима, мијешање у наш посао и омаловажавање запослених. Једноставно се препустите рукама зналаца кад дођете у фризерски салон, накупите позитивне енергије причајући о моди, здравој храни, снижењима, путовањима, књигама, љубавним искуствима...и вјерујте нам осјећаћете се боље, а и ми ћемо бити расположеније за рад. Ово радим искључиво зато што волим свој посао и желим да уживам у њему онако како то заслужујемо и ми и наше муштерије”, каже Наташа коз осмијех.

БН ТВ
 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Оља

21.05.2019 12:20

Цеститка фризерки за домисљатост! Свака цаст! Исповиједање је присутно скоро у свим салонима и најмање се води рацуна о томе да ли то смета особљу које пруза фризерске услуге, као и мустеријама које немају ту рузну навику. Јос једном, свака цаст овој фризерки и нека ово пионирско дјело буде примијењено свугдје, у свим салонима. За особе зељне прице не би требало бринути. Снаци це се, постоје паркови, кафанице, ресторани ...сетња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњежана БЛ

22.05.2019 09:14

За мене си увијек била и остала посебна. Онај ко те бар мало познаје, зна да је ово, заиста, од срца. Желим ти да и даље останеш тако једноставна, а најбоља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

23.05.2019 19:38

Натаса зива и здрава била,јос дуго година да се бавис својим послом.Браво,само позитива.