Саша још није рекао све...!

Није крај, желим трофеј у Купу за растанак! Капитен црно-белих хоће да се опрости освојеним трофејем.

Фудбал 20.05.2019 | 10:31
Саша још није рекао све...!
Опростио се Саша Илић од Хумске. Од стадиона на којем је фудбалски проходао и готово цео свој играчки век провео. Али, није се још растао од црно-белог дреса!

Колико год му Гробари приредили леп опроштај по невиђеном невремену, које је само појачало утисак и обојило ту љубав дужу од две деценије, Илић је подсетио све да није још крај.

Штавише, имају Партизан и његов капитен незавршена посла. У четвтак, на Маракани, чека их финале Купа против вечитог ривала Црвене звезде.

„Бујале су емоције, али није крај! Имамо утакмицу у четвртак, волео бих да се опростим освојеним купом. Али, сматрао сам да је најбоље да опроштај направим пред нашим навијачима, на свом стадиону, на којем сам играо скоро 30 година. Било је изузетно емотивно за мене у ових четири-пет дана, када сам сазнао да ћемо играти пред публиком. Хвала свима који су дошли по оваквој киши, ја им ово нећу заборавити“, рекао је Илић после утакмице са Пролетером (2:0).

Опроштај од Хумске имао је и предвиђени део, који се, ипак, није десило.

„Имао сам неки говор спреман, који сам вежбао неколико дана сам са собом, али сам на крају знао да не могу да изнесем“, признао је капитен црно-белих.

Илића је једна сцена на стадиону истовремено и растужила и обрадовала.

„Када сам трчао почасни круг, видео сам децу Партизана у маркерима, који тренирају код нас. Приметио сам им сузе у очима, криво им је што одлазим. Било ми је истовремено и жао, али ме и обрадовало, јер ће можда и они једног дана доћи у овакву ситуацију као ја. Криво ми је што падала киша, град, али све ово ће остати за мене до краја живота“, поручио је Саша Илић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар