Мјештани стрепе: Водостај висок

Мјештани бањалучког насеља Чесма провели су бесану ноћ. Кажу, насип на Врбањи је ноћас издржао, али и даље са стрепњом посматрају набујалу ријеку.

Република Српска 14.05.2019 | 08:25
Мјештани стрепе: Водостај висок
Како наводе водостај је и даље висок.



Све службе за одбрану од поплава су на лицу мјеста.

(Српскаинфо)
Фото: Весна Поповић/РАС Србија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бујица

14.05.2019 06:35

И те службе гледају као и остали народ како водостај расте. Разлика је само у томе што они имају некакве униформе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ је крив

14.05.2019 07:46

Народ има с тим пуно више него што мислиш. Заправо, народ је на изборима изгласао таквог који прави резербни састав полиције, пријети референдумом, отцјепљењем, итд..Народ је тај који је одговоран. Вође се нису саме устоличиле, него су на власти вољом већине народа а то што је народ јадан и несрета, сам је крив. Народ бирао такве вође које неће ни прстом да макну нити да уложе и једну једину пару у градњу чврстих и трајних насипа и одводних канала за случај поплаве. Народ себи бирао вође, сад је народ јадан и биједан. Нико народу није крив што је јадан и несретан, него народ сам себи. Народ тако изабрао, да буде јадан и несретан.

Name

Q

14.05.2019 08:01

Какви безбозници воде народ, Додик, Вуциц,али тај народ ,за пиво их ппдрзава,на Велики Петак иде АНТИХРИСТ,Додик,код папе,убиства младих људи,са свим доказима,и Срби га подрзавају, дјавола Додика,гледајте како вода расте,дали спомињете Додика,или БОГА,све ово зло долази од непријатеља људи, дјавола ДОДИка