Рафа стаје на луди камен

Очекује се да ће на Мајорку доћи више од 500 званица следећег месеца.

Забава 13.05.2019 | 13:30
Рафа стаје на луди камен
Рафаел Надал ожениће се следећег месеца на Мајорки, јавља шпански Телекинко.

Тениска звезда и његова љубав из детињства Мери Перело поделиће овај драгоцени тренутак са више од 500 званица, објавио је шпански ТВ канал Телецинцо, а преноси британски Мирор.

За мени ће, како тврде извори, бити задужен чувени шпански кувар Кике Дакоста, известила је новинарка која прати шоу-биз Марија Патино и додала да ће тридесетдвогоишњи Рафа том приликом уживати у посебном одброку, базираном на поврћу, за разлику од осталих гостију, за које је планиран традиционални шпански јеловник на бази меса и рибе.

Телекинко није открио тачан датум венчања, али је покренуо гласину о томе да би двоструки победник Вимблдона могао да пропусти овогодишњи турнир како би уживао у свом меденом месецу - иако ће Френч опен, турнир који је Рафа до сада освојио чак 11 пута, бити одржан од 26. маја до 9. јуна, док је за венчање највероватније опредељен термин од 10. јуна, до почетка јула.

Тенисер ове наводе није коментарисао.

Бринета је оставила посао у осигурању, како би могла да води пројекат фондације Рафа Надал, добротворне организације основане пре скоро десет година. Важи за веома повучену особу, која не воли да се експонира.

Претходно је Рафин родни град Манакор на Мајорки навођен као могућа локација за венчање овог пара.

Тениска звезда је за "Ола!" у марту прошле године рекла да жели да оснује породицу и да то има у плану, као и да воли децу. „Волео бих да у животу раде оно што желе“, рекао је том приликом Надал.

Након спекулација о његовој женидби, тенисер је објавио да је прошле године у марту своју девојку испросио на путовању у Риму.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

13.05.2019 15:45

Лијепа дјевојка. Дјелује као Рафа, скромно. За разлику од Јелене нема је често у медијима и јавном животу, не дијели лекције никоме, не паметује нити филозофира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

13.05.2019 20:42

Нека је да срецом.