Бобић: Желимо да Јовић остане, али...

Спортски директор Ајнтрахта каже да је реално да репрезентативац Србије овог лета пређе у већи клуб, али да још ништа није сигурно.

Фудбал 23.04.2019 | 22:30
Бобић: Желимо да Јовић остане, али...
Лука Јовић прошле недеље је за само седам милиона евра постао фудбалер Ајнтрахта, након што је тај клуб искористио опцију из уговора о позајмици, склопљеног са Бенфиком лета 2017.

Сјајни српски нападач сада има уговор са Ајнтрахтом до 2023. али спортски директор Фреди Бобић признао је да би Јовић могао да буде продат већ по завршетку ове сезоне, у којој се тим из Франкфурта бори за трофеј Лиге Европе и Топ 4 пласман у Бундес лиги.

"Надам се и желео бих да он остане код нас, али такође сам реалан и знам да ако се иза угла појави неки од великих 'момака', нећемо имати шансе да га задржимо", изјавио је Бобић гостујући на ТВ станици ЗДФ.

Као најозбиљнији потенцијални купац тренутно фигурира Реал Мадрид, али конкретна понуда се и даље чека.

Зна се да је Јовићев агент Фали Рамадани прошлог месеца био у главном граду Шпаније и разговарао са директором "краљевића", али тада су медији спекулисали да је тема уствари био потенцијални трансфер Миралема Пјанића из Јувентуса.

Јовић (21) је ове сезоне дао 25 голова и седам пута асистирао саиграчима на 42 утакмице првенства и Купа Немачке, као и Лиге Европе.

Немачки медији наводе да би у случају његовог трансфера у Мадрид, редове Ајнтрахта могао да појача талентовани нападач Реаловог јуниорског погона, Педро Руиз.

"Имамо 'план Б' за случај било чијег одласка", уверава Бобић.

Консензус је да би репрезентативац Србије овог лета коштао између 60 и 70 милиона евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар