Реал жели да прода Куртоу!

Клуб је незадовољан учинком Белгијанца, пише Либертад.

Фудбал 23.04.2019 | 21:40
Реал жели да прода Куртоу!
Није тајна - Зинедин Зидан воли да има на голу Кејлора Наваса. Тибо Куртоа је прилично слабо бранио од доласка у Реал. Саберите те две информације и добија се вест која стиже данас: Реал жели да прода Куртоу, пише Либертаддигитал.

Краљевски клуб би да га прода, Белгијанац не би да иде, а Зидан би да се опклади на Кејлора Наваса.

 Зиданов долазак је значио и промену живота за многе од играча који су узимали здраво за готово да ће остати у Реалу. То се односи на Куртоу кога Реал жели да се отараси и да све ингеренције Навасу. То је заједничка одлука Зидана и менаџмента клуба.

Куртоа није задовољио Реал на два нивоа. Његов спортски учинак није на нивоу очекиваног. Дошао је као један од најбољих голмана на свету и није испунио то што се од њега тражило. Други разлог је што се Реалу не свиђа Куртоин приватни живот који се неретко појављује у жутој штампи у Шпанији.

Зидан верује Навасу који му је много донео током досадашње сарадње. Поверење је обострано, па је Навас већ донео одлуку да остане у Реалу.

Куртоа је стигао у Реал прошлог лета. Потписао је на шест сезона, плаћен је 40.000.000 евра Челсију. Видећемо колико ће Реал добити за Белгијанца ако успе да нађе доброг купца и прода овог голмана.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар