Било би ми драго да одиграм још сезону у Партизану!

"С Партизаном је било контаката током лета, али у том тренутку нисмо успели да постигнемо договор", каже кошаркаш који је носио црно-бели дрес у два мандата.

Кошарка 23.04.2019 | 19:00
Било би ми драго да одиграм још сезону у Партизану!
Миленко Тепић се у октобру прошле године вратио у Грчку где је већ раније играо две сезоне и то у дресу Панатинаикоса. Сада није у зеленом дресу него у црно-белом, ПАОК-овом. 

У разговору за Независне Тепић се дотакао многих тема, између осталог и тога да ли би волео поново да обуче дрес Партизана. По трећи пут.

"С Партизаном је било контаката током лета, али у том тренутку нисмо успели да постигнемо договор. Јако ми је драго што Партизан показује да је стао на ноге, што је опет један од најјачих тимова у региону и надам се да ће то брзо крунисати и повратком у Евролигу. То је клуб у којем сам доживео неке од најлепших кошаркашких момената, тим за који одмалена навијам, тако да би ми било драго да одиграм барем још једну сезону у Партизану", рекао је Тепић за Независне.

А ми подсећамо да се име још једног "повратника" у Партизан помиње, а то је Драган Милосављевић.

Тепић је говорио и о Душку Вујошевићу.

"Дуле је тренер код којег сам провео пет прелепих сезона и који је највише утицао на мене као играча и човека. Он о мени, али и о осталим играчима није бринуо само на терену, већ и ван њега. Након толико времена могу да кажем да смо постали и пријатељи, да се редовно чујемо и иако он то зна - и овим путем могу да му пожелим да што пре реши здравствене проблеме и да се на неки начин врати кошарци, јер је то оно где припада".

Планови за даље?

"Тридесет и две године су дошле брже него што сам планирао. Надам се да ће ме здравље послужити и да ћу моћи да играм још неколико сезона, јер сам здрав и на терену се и даље најлепше осећам. Након каријере, ако се укаже прилика, највише бих желео да останем у кошарци, јер сам досадашњи део живота у највећој мери посветио томе и то је оно што најбоље знам да радим", закључио је Тепић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Шофер

24.04.2019 13:59

Немој висе мој брат, доста смо се сикирали у та два претходна мандата, свака цаст ал доста брате, немој висе..

ОДГОВОРИТЕ