Звезда без Боаћија у дербију!

Све очи у Милана Павкова!

Фудбал 23.04.2019 | 14:15
Звезда без Боаћија у дербију!
Постојала је на Маракани нада, чак се спомињало да ће снажни нападач из Гане пропустити само меч против Младости из Лучана, али Црвена звезда ће у наредном, 160. вечитом дербију бити лишена помоћи Ричмонда Боаћија.

Искусни центарфор ни јуче није тренирао, а утамица са Партизаном је на прагу, и како ствари стоје неће бити ни на клупи за резерве, пише Спортски журнал.

Боаћи се повредио 13. априла, у мечу са Радничким из Ниша на којем је дао два гола. Тада је у судару са Црномарковићем добио ударац у леву ногу, и помоћу санитетског возила је одвезен са стадиона.

Управо неизвесна ситуација са Боаћијем натерала је Владана Милојевића да не ризикује, односно да Милана Павкова не убацује у игру током претходног меча против Чукаричког. За Павкова је резервисана улога првог шпица, док ће на клупи бити млади Дејан Јовељић, спреман да искористи шансу.

Боаћи је у досадашњој каријери одиграо пет вечитих дербија, и постигао три гола. Говор бројки каже да ће Црвена звезда бити хендикепирана, али у свим мечевима са Партизаном, на којима је Боаћи постигао гол, Црвена звезда није победила. Нападач из Африке остао је дужан навијачима и на претходном вечитом дербију када је био уштопован.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар