''Покушај линча, зашто се играло?!''

Меч који се није смео добити! Црногорски медији истичу у извештајима са меча Црвена звезда – Будућност да је утакмица одиграна у нерегуларним условима за игру.

Кошарка 23.04.2019 | 10:30
''Покушај линча, зашто се играло?!''
Подгоричке Вијести долазе са насловом "Било је најважније сачувати главу: Будућност у хорору остала без титуле", а новинар наглашава да је питање како је ико нормалан дозволио да се утакмица уопште и одигра.

"После пакленог дочека кошаркашима, управи и залуталим навијачима Звезде пре и током треће утакмице, као и запаљивог саопштења Београђана и претњи председника Небојше Човића, било је јасно да "плаве" чека невиђен пакао у Београду. Нажалост, и најцрње слутње су се обистиниле – меч одлуке је каснио 57 минута, јер су Подгоричани нападнути на терену, ударени су Немања Гордић, Суад Шеховић и Петар Поповић, а са трибина је чак летело све и свашта. У таквом паклу и нерегуларним условима, питање је само зашто су челници АБА лиге натерали Јасмина Репешу и његове изабранике да изађу на терен. Да нису, бар би били поштеђени два од три најгора сата у каријерама... Овако, изгубили су са утакмицу коју нису ни смели да добију, јер ко зна шта би било и да је до завршнице било резултатски узбудљиво, а камоли да су победили", пишу Вијести.

У сличном маниру из Београда извештава и портал ЦДМ, а репортажа са утакмице је насловљена са: "После покушаја линча, 'плави' предали АБА круну Црвеној звезди".

"Предали су кошаркаши Будућност круну шампиона региона и место у Евролиги, али су чини се сачували АБА лигу јер су изашли на паркет после атмосфере линча, због које је утакмица каснила скоро сат. Смогли су снаге момци Јасмина Репеше да се надмећу са Црвеном звездом, али је очигледно све оно што су преживели у увертири, утицало да не одиграју на нивоу из претходне две утакмице финала па су на крјау поражени са 97:54. Јасно је да ће представници клубова морати да што прије седну за сто, како би ово такмичење од следеће сезоне било праћено пре свега због збивања на паркету", наводи ЦДМ.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар