Више не прати њу на инстаграму

Душко Тошић направио је збуњујући потез на Инстаграму када је своју и даље закониту супругу Јелену Карлеушу отпратио с друштвене мреже инстаграм.  

Забава 20.04.2019 | 16:49
Више не прати њу на инстаграму
Наиме, међу 317 људи које фудбалер "прати" на друштвеној мрежи, на којој је певачица више него активна, нема Јелене. А то се врло лако може утврдити и претрагом. 

Што се тиче фотографија, последња коју је фудбалер објавио са својом супругом је она породична настала 7. јануара, а управо у том периоду почетком године избио је велики скандал о наводној афери Јелене и босанског фудбалера Огњена Врањеша. 



Са друге стране, Карлеуша и даље "прати" Душка на Инстаграму.



Душко је затим поставио фотографију са својом сестром, што је тотално уздрмало естрадно тло. Он је тамнопуту девојку држао у загрљају, а уз фотографију је ставио емотиконе срца и рођенданске торте. 

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лоша савјест?

20.04.2019 18:17

Од њега су најмање имали они који га искрено воле. Можда му треба пауза од 'праћења'? Јк је жена која треба 100 % и ма код ње простора за личне бриге и недоумице које нису испуњене с њом. Макар Марија има искуства с женама, а не прође 10 минута да се не посваде и нема их нигдје вани послије емисије. Никад екипа није снимњена у неком ресторану у приватном дружењу. Сви желе да одраде посао и да се котаришу Карлеуше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.04.2019 10:35

Је ли ти уопште знаш шта си хтио рећи?