Марковићева била руски оперативац

-То што се удовица бившег предсједника СРЈ и лидера СПС Слободана Милошевића Мира Марковић лечила у болници руских оперативаца не треба да чуди, јер је она „стари бољшевички оперативац“, каже Дарко Трифуновић, професор на Факултету за безбједност.

Србија 17.04.2019 | 12:41
Марковићева била руски оперативац
- Наравно да се Марковићева лечила у тој болници, она је њихова, она је стари бољшевички оперативац. Овде је утиснута од раних дана и као таква имала је задатак да Слободана Милошевића окрене потпуно на другу страну и ту треба тражити порекло убиства Ивана Стамболића - каже Трифуновић и додаје:

- Она је у Москви имала државне привилегије, како се то заслужује.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Освит

17.04.2019 10:51

Нама су увијек други криви.Ј....ес Дрзаву у којој је бити страни спијун позељно занимање а не радња подлозна најстрозијем казненом прогону.Насом политицком и друственом сценом такви доминирају и зато смо на сметљисту и историје и цивилизације уопсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Углавном се зна

17.04.2019 11:53

Ако кронолоски а не обрнуто гледамо како се над југом навлацио облак национализма сјетино слобиног газименстанског ватреног говора у стилу ..након 600 година опет смо у биткама а ни орузане нису искљуцене..док је разјарена маса пјевала ко то казе ко то лазе...и дал треба икоме паметном цртати какве фанатицнке апетите је имао на рацун осталих и ко је све био у тој кухињи зла

Name

Владо

18.04.2019 06:05

У овој насој земљи недодији сви кад умру оптузују се за издају а умрли се немогу бранити и ето ти назови истине.Засто ови осудују Миру,Слобу илли неког другог кад суд мије пресудио а оне сто им је пресудено бранимо да су неправедно осудени.Милосевица сви нападају али он није осуден у хагу.

Name

РУСИЈА МАЈКА

17.04.2019 11:14

РУСИЈА МАЈКА ЗАРАТИЖЕ ЗБОГ НАС. СНОВИ ПУСТИ 300 ГОДИНА.КАО УШЛИ СУ У ПРВИ СВЈЕТСКИ РАТ ЗБОГ НАС. ЈА ИСТОРИЈЕ НАМ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

17.04.2019 11:17

Богати не млати као Галијасевиц,Цераниц,Лазански о неким завјерама,зутим револуцијама,спијунима,оперативцима,и као ти спасио МУП РС,нијад цуо за тебе у то вријеме .Толико о тиме.Поцетак краја МУПа РС је диласком Средоја Новица,е он је обавјестајац,Русио МУП РС,фирмирао погрануцну БиХ и СИПУ,то је био један од циљева унистења МУПа. Реформу полиције 1998 потписали су Додик,Средоје,Попласен и Карлос Вестендорф.Постоји докуменат који се крије,све остало је супљирање!

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

17.04.2019 11:19

И шта сада??постхумно је осудити??

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАЊЕ

17.04.2019 12:12

Драги Трифуновићу, није Мира крива, већ државни органи који је нису открили. У овој земљи свако може бити обавештајац. Многи и за тебе исто кажу. Довољно да немаш исто мишлење као неко други и он те одмах проглашава издајником и обавештајцем. Данас пола Срба живи ван Србије и у условима савремених информационих технологија веома лако је бити обавешајац. Мораш признати, да је вјероватно и материјално уносно у односу на домаће плате. Све у свему одговорност је на безбједносним службама, јер би морале на вријеме открити ко се бави пословима обавјештајца за потребе других земаља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сијековац

17.04.2019 20:19

Земљак за кога ти радиш?