Ускоро сусрет Путина и Вучића

Министар спољних послова Србије Ивица Дачиц́ изјавио је да ц́е се председник Србије Александар Вучиц́ и председник Русије Владимир Путин састати 26. априла у Пекингу током Другог форума за међународну сарадњу „Појас и пут“.

Србија 17.04.2019 | 11:03
Ускоро сусрет Путина и Вучића
Дачиц́ је састанак најавио током конференције за новинаре са Сергејем Лавровом.

„Политички односи Србије и Русије су веома добри, они су на стратешком нивоу. Посета председника Путина је била од изузетног значаја. Вец́ је договорен термин сусрета председника Вучиц́а и Путина на самиту у Кину. То ц́е бити 26. априла, а 29. је састанак у Берлину, који је заказала Ангела Меркел, уз присуство председника Француске Емануела Макрона“, рекао је Дачиц́.

Подсетимо, председник Србије Александар Вучиц́ и амбасадор Русије Александар Чепурин разговарали су о организацији састанка председника Александра Вучиц́а и Владимира Путина у Пекингу, током одржавања Другог форума за међународну сарадњу „Појас и пут“.

(Спутњик)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зивац

17.04.2019 09:40

Благо Путину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ГОСП.ВУЧИЋА

17.04.2019 09:52

САМО ЋУ ВАМ РЕЋИ СРАМ ВАС БИЛО СТО ПОДРЖАВАТЕ ДОДИКА И ЊЕГОВУ ВЛАДУ КОЈА УНИШТАВА СВОЈ НАРОД,ПУСТОШИ РЕП.СРПСКУ.ВРШИ ТЕРОР НАД ОВИМ НАПАЋЕНИМ НАРОДОМ КОЈИ СЕ ИСЕЉАВА ИЛИ УМИРЕ ОД ГЛАДИ И БОЛЕСТИ.ВИ СРБИЈУ ДИЖЕТЕ НА НОГЕ ЧИНИТЕ ДА СРБИ И ОСТАЛИ НАРОДИ У СРБИЈИ ЖИВЕ ДОСТОЈАНСТВЕНО А ОВДЈЕ СВЕ ПРОПАДА,УГРОЖЕНА НАМ ЈЕ БЕЗБЈЕДНОСТ,НЕ ИСТОМИСЉЕНИЦИ ПРОЛАЗЕ НАЈГОРУ ТОРТУРУ.ЗНАТЕ ВИ СВЕ КАКО ЈЕ КОД НАС,УБИЈАЈУ НАМ ДЈЕЦУ,ЗНАТЕ ЗА СКУЧАЈ ДРАГИЧЕВИЋ И СВЕ ОСТАЛЕ СЛУЧАЈЕВЕ!? 21.ВИЈЕК А КОД НАС ТИРАНИЈА!!! ЉУДИ СЕ ИСЕЉАВАЈУ А НАСИ ПОЛИТИЦАРИ ЈОС РАДЕ НА ТОМЕ ЈЕР ЗА ЊИХ КО СЕ ИСЕЉАВА НИЈЕ ЊИХОВО ГЛАСАЧКО ТИЈЕЛО,БОЛИ ИХ УВО !ОНИ СУ СЕ НАКРАЛИ ОВОЈ ЈАДНОЈ ДРЗАВИ И НАРОДУ УЗЈАХАЛИ НА ГРБАЧУ И МИСЛЕ ДА СУ НЕУНИСТИВИ.БОЉЕ ДА ПОМОГНЕТЕ ДА ОВА ВЛАСТ ОДЕ АКО ХОЦЕТЕ МИР У РЕП.СРПСКОЈ!! АКО ЗЕЛИТЕ ЈЕДИНСТВО СРПСКОГ НАРОДА КОЈИ ЈЕ И КОД ВАС А ПОГОТОВО КОД НАС ПРОСАО ГОЛГОТУ А ПОГЛЕДАТЕ СТА НАМ ШВЕРЦЕРИ,ЛОПОВИ РАДЕ!НАЈНЕСПОСОБНИЈЕ РУКОВОДСТВО!УНИШТИВАЧИ,МАРИОНЕТЕ ДОДИКОВИ СВЕ И ЈЕДНА ФУНКЦИЈА!! ПОМОЗИТЕ ДОК НЕ БУДЕ КАСНО!!! НОСИТЕ ИХ СА ВЛАСТИ,ОНИ СУ УНИШТИВАЧИ НАРОДА И ДРЗАВЕ,НЕКА ИДУ ДА ОВА ДРЗАВА ПРОДИСЕ И ОДУСПРАВИ СЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

19.04.2019 11:55

Ти не живиш у Српској,те ти је коментар крајње дегутантан.

Name

Ре

17.04.2019 12:30

Вјероватно да провјери како иде са Пашом?

ОДГОВОРИТЕ