Како су дјевојке улазиле у посао

Да би дјевојке радиле за макроа Михаила Максимовића, морале су добро да се потруде и освоје његову сарадницу, која их је потом бирала.  

Србија 17.04.2019 | 07:13
Како су дјевојке улазиле у посао
Макро Михаило Максимовић је посљедњх година озбиљно развио своју мрежу да би остао нетакнут уколико нека од проститутки које су радиле за њега буде ухапшена, о чему свједочи да је на све начине покушавао да избјегне сусрет с проституткама.

Како за Блиц прича извор упознат с истрагом против макроа, дјевојке које су жељеле да се баве проституцијом и раде за њега ретко кад су имале контакт с њим. Заправо, до њега су долазиле само најбоље, наводно, на основу препоруке жене која је с њим сарађивала.

– Та жена је дуго у послу са проституткама. Она их је бирала, запошљавала. Дјевојке нису могле да оду код Михаила и да му траже да их запосли, већ је све ишло преко његове сараднице – каже извор.

Подсјетимо, двије девојке које су радиле за ухапшеног макроа Михаила Максимовића одлучиле су да сарађују са полицијом и добиле су статус посебно осјетљивих свједока.

Оне су прекршајно кажњене након што су ухапшене због пружања сексуалних услуга турским држављанима у једном београдском хотелу. Након тога, њих двије су одлучиле да свједоче против Максимовића и његовог брата, који су их подводили.

Оне су, испричале да су их њих двојица “психички малтретирали и тјерали да троше велике суме новца како би уграђивале силиконе, ишле на тренинге и гинеколошке прегледе о свом трошку”.

Послије ових њихових свједочења, дејвојке за које се сумња да су биле жртве трговине људима, тачније да су сексуално експлоатисане, добиле су статус посебно осјетљивих свједока.

Према незваничним информацијама, њих двије не припадају групи старлета, пјевачица ријалити-звјездица и осталих дејвојака недефинисаног занимања које је Максимовић подводио и то по цијени од 150 до 500 евра по сату.

Иначе, дјевојкама је припадала половина договорене суме, док је остатак присвајао Максимовић.

Максимовић, који важи за једног од макроа у ланцу главног, и раније је осуђиван за подвођење дјевојака. Послије хапшења 2014. када је у његовом аутомобилу нађен списак дјевојака које су радиле за њега, као и листа клијената, склопио је нагодбу са Првим основним тужилаштвом о признању кривице и суд га је тада осудио условно на десет мјесеци затвора, са роком провјере од три године. Платио је и новчану казну од 120.000 динара.

Сада се, међутим, и он и његов брат, који је ухапшен с њим, налазе у много већем проблему, јер су дјевојке одлучиле да проговоре о свему, те им се на терет ставља трговина људима.

Максимовић је иначе радио тако што је имао каталоге са по четири фотографије дјевојака које нуди.

На двије фотографије дјевојке су биле голе, на једној су се видјели њихови интимни дијелови тијела, а на једној како изгледају дотјеране и обучене.

Муштерије, међу којима има и познатих личности са којима се углавном састајао у аутомобилима, послије прегледа каталога бирале су дјевојку и тада су се договарале о састанку у неком од изнајмљених станова или хотела. Послије одрађеног посла, дјевојке су одмах добијале зараду.

Приликом хапшења највећег макроа у региону Михаила Максимовића, лисице на руке стављене су и његовом брату Душану Миленковићу.

– У посљедње вријеме Душан је преузео послове и не придружујем се кривичном гоњењу против њега, је је он био фин и могли смо све да се договоримо – казала је једна од дјевојака.

(Блиц)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Рс

17.04.2019 05:21

Порез су заборавили обрачунати.. Јбг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин худ

17.04.2019 08:36

Ста је ту спорно, свима добро. Клијенти узивали, раднице задовољне као и послодавац. Е сад сто је једино дрзава незадовољна због своје глупости јер неце да легализује тај посао. А неце јер појединци из врха дрзаве овако добијајо одредјени дио зараде.

Name

Xx

17.04.2019 05:50

Ниста није насилу све добровољно

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

17.04.2019 12:49

ја таман хтјео жену запослити да евриће заради .. кад оно пропаде посао.. јебем те глупи народе ,дивиш се пјеваљкама ,старлетама ,пластичним сисама ,дупету и то вам је примјер и "вриједност " ми смо дотакли дно ,морал изгубили ,одали се ријалити животу .. гдје је породица ,родутељи ??? зар није срамота да уживо сеx преносите ??? дјеца ,стари ,болесни ни динара за нормалан живот а ове уличаре из "парова " "задруге " награђујете хиљадама еура..

Name

???

17.04.2019 06:29

Браћа са различитим презименима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бил не бил

17.04.2019 06:40

има ли те државо?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yока

17.04.2019 09:04

Могле су да се договоре.Могле су и да раде за 300 евра мјесецно али ове паре им изгледа сладје биле па им сада свако крив.Јаднице постене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

17.04.2019 09:15

А клијентела ништа није крива?

ОДГОВОРИТЕ