Коментар из Будућности пред Звезду...

У Морачи прошле године није било ни 10% свега што се сада дешавало у Пиониру. . .  "Дуго сам у Пиониру, буквално 30 година, али никада то није било као сада", каже Гаврило Пајовић.

Кошарка 17.04.2019 | 10:45
Коментар из Будућности пред Звезду...
Како можемо да закључимо из изјава људи из Будућности, тај клуб није љут због пораза, него због атмосфере која је владала у Пиониру. Барем се тако може закључити из изјава Гаврила Пајовића, спортског директора Плавих.

Ипак, није желео да честита победу Звезди.

"Заслужена победа Црвене звезде када је кошарка у питању. Не честитам им, али тријумф је заслужен”, рекао је Пајовић, а пише ЦдМ.

О атмосфери...

"Дуго сам у Пиониру, буквално 30 година, али никада то није било као сада. Тако је било на првом, а нарочито на другом мечу. Такав вид мржње према нашој екипи, шампиону АБА лиге, учеснику Евролиге који долази из Црне Горе. Мислио сам да то не може да се деси. Називани смо Шиптарима, Турцима… Нико из наше фамилије ближе није остао поштеђен псовки. Буквално од целе дворане. То је нешто што мора да забрињава. О пљувању играча и стручног штаба да не причам", каже Пајовић.

Поменуо је и саопштења...

"Учествовао сам у Евролиги као играч, сада као функционер, спортиста сам, а ко пише саопштења тај није спортиста. То нико није могао да очекује. Прошле године смо освојили АБА лигу у Морачи, где није било ни 10 одсто онога што је било у Пиониру. Нисам се надао ни да пола тога може да буде”, јасан је 47-годишњи Пајовић.

Звезда јесте на прагу победе, води резултатом 2:0, али серија се игра на три добијена меча. Дакле, ништа још није готово, упркос томе што је шампион АБА лиге у нокдауну.

“Другачија ће атмосфера да буде пред нашом публиком, побеђивали смо европског првака Реал, Барселону, ЦСКА. Можемо да се вратимо, али биће тешко да се врати карактер код играча. Лепо би било да у Морачи остваримо две победе, па да се у петој утакмици одлучи првак АБА лиге”, поручио је Пајовић.

Трећи меч у серији игра се у среду од 19 часова.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

игор

17.04.2019 09:55

Не млати,,,,,Просле год,сте покрали ЗВЕЗДУ,СИПТАРИ,ја СТА СТЕ ДРУГО

ОДГОВОРИТЕ