Стојке пред Раднички: Имамо обавезу - финале!

"Једина обавеза је да се уђе у финале", истиче Владимир Стојковић пред дуел са Радничким у полуфиналу Купа Србије.

Фудбал 17.04.2019 | 08:45
Стојке пред Раднички: Имамо обавезу - финале!
Голман Партизана Владимир Стојковић је недавно после првенственог пораза од Радничког из Ниша у Хумској рекао да ће се црно-бели Нишлијама осветити у Купу Србије.

Дошло је време за наплату дугова...

"Нестаје шта год да је било пре. Једина обавеза је да се уђе у финале. Пред утакмицу све мора да буде на највишем нивоу, од самопоуздања, одговорности, свега. Мотив је једино да освојимо Куп. Ко год да нам је противник, поштујемо га исто. Да заборавимо то што је било, сад је приоритет утакмица", овим речима је искусни голман најавио дуел који се у среду од 18 часова игра у Хумској.

Партизан и Раднички су се ове сезоне два пута састајали у Суперлиги Србије. У Нишу су се црно-бели провукли, јер су после 0:2 извукли реми у финишу, али зато у Хумској нису успели да избегну пораз (0:1)

Чувар мреже "парног ваљка" дан уочи прве утакмице полуфинала масовнијег домаћег такмичења није променио мишљење, а сутрашњу утакмицу је апострофирао као најбитнију у сезони. 

''Пред нама је утакмица која је у овом моменту можда и најбитнија за нас. Сваку екипу поштујемо, али изаћи ћемо са једним ауторитетом и сазнањем да смо ми Партизан. Надам се да ћемо одбранити Куп од прошле сезоне. Ко год да нам је противник, сигурно је да ће нам бити тешко. На нама је да покажемо да смо фаворити и да прођемо у финале. Игра се на испадање, треба бити фокусиран 180 минута'', истакао је Стојковић.

Голман Партизана осврнуо се да честе промене стручног штаба током сезоне, као и на сарадњу са Савом Милошевићем.

''Променили смо доста тренера, професионалци смо. На нама је да се прилагодимо брзо на новог тренера. Саво је велики партизановац, дуго је припреман за ово. Надам се да ће Партизан профитирати''.

Стојковић се присетио свог почетка у црно-белом дресу и 2010. године када је трансфером у Хумску изненадио спортску јавност.

"Лола (Милан Смиљанић прим. аут) ме је први покренуо те 2010. године и ево, поново смо ту заједно, лепо нам је. Уживамо и надам се да ће бити доста успеха и трофеја. Тада су сви били мало скептични. На мени је било да ћутим, тренирам и играм, а сада је притисак и обавеза да се оправдава све то из дана у дан'', закључио је Стојковић.

Први полуфинални меч између Партизана и Радничког из Ниша игра се сутра од 18 сати на стадиону у Хумској.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар