Луд, луђи, Џои Бартон!

У тучи у тунелу избио зубе тренеру Барнслија, па покушао да побегне! Полиција покренула истрагу. . .

Фудбал 17.04.2019 | 20:00
Луд, луђи, Џои Бартон!
Животни позив може да промени, али главу да смири по свему судећи не може. Острвска полиција покренула је истрагу због навода да је Џои Бартон, сада тренер трећелигаша Флитвуда, претукао колегу из Барнслија, Данијела Штендела?!

Медијима је на инцидент пажњу скренуо нападач Барнслија Коли Вудро, који је после победе од 4:2 твитовао...

“Одвратно је што Флитвуд има ренера који може физички да нападне другог тренера и остави нашег шефа да му крв лије низ лице!!! Таквим људима није место у фудбалу“, написао је Вудро, мада је убрзо избрисао твит.

Већ је било касно. Медији су нешто намирисали. Убрзо се појавио и снимак Бартона како седа у аутомобил и покушава да побегне са Барнслијевог стадиона. Међутим, обезбеђење објекта и једна полицајка спречила су га у томе. Полиција је само објавила да је истрага покренута.

Бартон и Штендел су се иначе споречкали још током саме утакмице. Варницу је представљао жути картон за једног члана Бартоновог стручног штаба. Спекулише се да је Штендел посаветовао Бартона да престане да се буни код судија, јер свакако неће ништа променити. Овај је побеснео што се Штендел уопште умешао.

По завршетку мечеа жустра расправа на терену, прекинуо ју је Штендел отишавши у тунел. Бартон је кренуо за њим, мада нико није очекивао да ће се потом појавити и информација да је Флитвудов шеф струке у тунелу напао Штендела.

Наводно, Бартону је пала клапна кад му је колега рекао да је битанга.Сан јавља да га је прво ударио главом, па песницо, затим и давио док су шокирани играчи само посматрали. Људи из Барнслија су наводно и снимали инцидент. Редари су на крају склонили побеснелог Бартона. Штенделу је указана лекарска помоћ. Дејли Мејл јавља да је 45-годишњи тренер Барнслија остао без зуба.

Ово наравно није први пут да је Бартон учесник насилних инцидената, 2008. је лежао и затор због туче у Ливерпулу.  Четири године раније му је Манчестер Сити шест недеља није исплаћивао плату након што је на Божићној журци младом саиграчу упаљену цигару набио у око.

Дечко је непоправљив.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар