Солскјер: Погба је концентрисан само на Јунајтед!

Тренер Манчестер јунајтеда, Оле Гунар Солскјер, одбацио је наводе да фудбалер Пол Погба игра слабо због интересовања које је за њега показао Реал.

Фудбал 17.04.2019 | 14:00
Солскјер: Погба је концентрисан само на Јунајтед!
Француз је од доласка Солскјера, који је у децембру заменио Жозеа Муриња, постигао девет голова у првих 11 утакмица, али у последњих 10 мечева није био стрелац.

Последњи гол Погба је постигао 18. фебруара у победи против Челсија у ФА купу. Медији већ неколико месеци спекулишу да ће Погба прећи у Реал.

Погба је недавно рекао да је за сваког играча сан да заигра за Реал, а тренер шпанског клуба Зинедин Зидан рекао је да би желео да доведе сународника на "Сантјаго Бернабеу".

"Можда постоји кампања, можда је то штампа, никада не знаш шта је у питању. Током наших разговора Пол је увек био позитиван и не видим разлику. Он је концентрисан и увек жели да пружи најбоље. Добро је играо против Барселоне, посебно у првом делу. Пред крај смо пали, али физички напор који је уложио био је огроман. Против Барселоне је највише претрчао откако носи дрес Јунајтеда, његов труд и став су бриљантни", рекао је менаџер Јунајтеда.

Тим са "Олд Трафорда" је изгубио две од последње три утакмице и пао је на шесто место на табели. Екипа заостаје 21 бод за водећим Ливерпулом и 19 бодова за другопласираним Манчестер ситијем.

Скај је недавно пренео да ће Јунајтед на лето пустити шесторицу играча да напусте клуб.

"Овде имамо одређени стандард. Имали смо велики подстицај када сам дошао, али сада нас чекају већи изазови. Желимо играче који желе да буду део овога. Видели сте Фреда и Скота (Мектоминаја) у прошлој утакмици. Преузели су одговорност и то очекујемо од осталих играча", додао је Солскјер.

Он је додао да су клубу потребни играчи који ће га унапредити.

"Када побеђујеш са 5:0, или када вежеш пет победа, онда је лако бити фудбалер. Али, није увек лако. Понекад изгубиш утакмице и открије се карактер играча. Немам илузије да ће ово бити лако. Биће тешко, то ће бити опстанак најспремнијих или опстанак најбољих, толико немилосрдни морамо да будемо", рекао је Норвежанин.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар