Барса опет ''напада'' Вилијана!

Али са мањом понудом. . .  Каталонци не одустају, пише британски Телеграф.

Фудбал 17.04.2019 | 11:00
Барса опет ''напада'' Вилијана!
Како пише британски Телеграф, Барселона поново спрема напад на бразилског фудбалера Вилијана! Каталонски клуб је већ имао прошлог лета неколико напада, а очигледно ће и овога лета бити нешто слично. 

Вилијан има још годину дана уговора на Стамфорд Бриџу, а Барселона ће зато понудити значајно мању понуду него што је то учинила прошле године.

У целој причи је важан и Калум Хадсон Одои кога је желео Бајерн из Минхена. Челси би можда растанком од Вилијана могао да повећа време на терену младом Одојију што би могло да доведе и до новог уговора.

Додатна компликација за Вилијана је да има 30 година, у августу ће има 31 годину, а Челси има политику по којој би Вилијану понудио само једногодишњи уговор.

Бразилац има још годину дана уговор, али ће тражити дужи уговор ако ће остати. Уколико се Челсијев бан буде односио на ово лето, онда би Плавци могли да зажмуре на године Вилијана и дају му нови уговор, као и на Давида Луиза и Педра. Свакако постоји и опција да Челси задржи Вилијана до краја уговора и прихвати да ће Бразилац следеће године отићи за џабе.

Барса је летос слала три понуде за Вилијана, али није успела да га доведе. Прва је понуда износила 55.000.000 евреа, друга 59.000.000 а трећа 61.000.000. Челси није прихватио ниједну.

Извор: моззартспрот

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар