Матић овог љета напушта Олд Трафорд?!

Српски репрезентативац добио богату понуду из Кине, па се спекулише да би након завршетка сезоне могао да напусти Манчестер јунајтед.

Фудбал 17.04.2019 | 09:00
Матић овог љета напушта Олд Трафорд?!
Немања Матић могао би да напусти Манчестер јунајтед после две године.

Српски репрезентативац наводно није у плановима менаџера Оле Гунара Солскјера, који је недавно потписао трогодишњи уговор са тимом са Олд Трафорда.

Солскјер жели да подмлади екипу, па је према писању британских медија спреман да направи крупне промене на крају сезоне.

Међу играчима на које не рачуна у будућности осим Матића су и Рохо, Дармијан, Валенсија и Ерера.

Српски репрезентативац има уговор са Јунајтедом до 2020. године, али неће бити изненађење ако овог лета напусти Острво. Иако су за Матића интересовање показали неки европски клубови, спекулише се да би 30-годишњи везиста могао да оде даље.

Наводно из Кине је стигла богата понуда, а будући да је Матић раније изјавио да би волео да се опроба и на Далеком истоку, није искључено да ће је озбиљно узети у разматрање.

Према неким изворима неименовани кинески клуб, а поједини медији тврде да је у питању Гвангжу Евергранде, понудио је 12 милиона евра Матићу по сезони, односно четири милиона више од плате коју има у Јунајтеду. Кинези су, наводно, спремили и озбиљан новац за обештећење.

Остаје отворено питање да ли је то Матићу довољан разлог да се одмах пресели у Кину, или ће можда донети одлуку да још неко време остане у Европи пре него што оде у најмогољуднију земљу света.

Матић, који је у каријери играо и за Бенфику и Челси, у дресу Манчестер јунајтеда до сада је уписао 61 наступ.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар