Ели Голдинг се враћа у тинејџерске дане

Дуго очекивани новитети из кухиње Ели Голдинг напокон су почели да стижу. У питању је сингл "Сиxтеен", а обожаваоци британске кантауторке узбуђени су из више разлога.

Забава 13.04.2019 | 12:34
Ели Голдинг се враћа у тинејџерске дане
Нови сингл вратио је и певачицу и њене обожаваоце у бунтовно тинејџерско доба и подсетио на лепе успомене.Носталгичан текст песме Сиxтеен прати привлачан ритам употпуњен певачициним препознатљивим гласом.

Оно што сингл чини још интересантнијим је чињеница да је Ели Голдинг од својих обожавалаца затражила фотографије из овог доба од којих је затим начињен видео-клип.

Нови сингл написали су заједно Голдингова, Реј и Фред, а за продукцију су били задужени Ијан Киркпатрик и Мајк Вајз.

Говорећи о новом синглу, Ели је истакла да је веома узбуђена: „Та година (16) је за мене била кључна из тако много разлога и ова песма ми је због тога заиста блиска срцу. Враћа ме у непромишљене тинедјџерске дане и надам се да нас све подсецћа на ту младалачку невиност“.

Нови сингл наставља причу започету песмом Флуx, у којој је Ели минималну продукцију употпунила пратњом клавира и жичаних инструмената.

Невероватна каријера 32-годишње Британке до сада јој је донела две БРИТ награде, продала је више од 14 милиона албума и 102 милиона синглова, забележила 13 милијарди преслушавања њених песама широм света и освојила милионе пратилаца на Инстаграму.

Издање Сиxтеен у Србији је доступно преко сервиса Дизер и Гугл плеј.



РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар