Градски дерби за Настасића!

Бетис ушао у трку за српског штопера. . .

Фудбал 18.04.2019 | 14:00
Градски дерби за Настасића!
На помолу је градски дерби за Матију Настасића! Пре неколико дана писали смо како Севиља има у плану да на лето нападне 25-годишњег штопера Шалкеа, а нове информације са Пиринеја кажу да у трку жели да се укључи и Бетис. 

Локални медији наводе да се клуб са Бенито Виљамарина у јуну сигурно растаје са мароканским дефанзивцем Зухаиром Феделом, па би српски интернационалац дошао као право решење за задњу линију, док је веза са Севиљом спортски директор Монћи, човек који се вратио на Санчез Писхуан и који је Настасићаимао у тефтеру још из периода у Роми. 

У Севиљи нису задовољни како одбрана функционише ове сезоне и желе да преко лета пазаре озбиљног централног бека. Пре севиљских клубова за Настасићеве услуге распитивала се и Валенција, али је очито одустала. 

Уколико би прешао у неки од шпанских клубова Матија Настасић постао би први Србин који је заиграо у све четири најјаче лиге Европе. Ипак, Шалке га се сигурно неће лако одрећи. Уговор је чврст, до 2022. године, а тржишна цена српског дефанзивца износи око 20.000.000 евра. Питање је да ли су севиљки клубови финансијски довољно потентни за једну такву операцију...  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар