Просинечки: Показали смо два лица

Селектор Босне и Херцеговине Роберт Просинечки задовољан је побједом над Јерменијом и освајањем три бода на старту квалификација за Еуро 2020. године.

Фудбал 24.03.2019 | 08:45
Просинечки: Показали смо два лица
Истакао је да су његови играчи до побједе дошли теже од очекиваног, те да је екипа показала два лица, једно добро у првом и нешто лошије у другом полувремену. Било је, како каже, неких грешака које ће покушати исправити, али и добрих момената.

"У првом полувремену смо доминирали, да смо искористили шансе вјероватно би било другачије у другом. Но најважнија су три бода, побиједиле су и селекције Грчка и Италија тако да сви стартујемо са три бода. Није можда било на нивоу који смо жељели, али важна је побједа. Јерменији честитке, ако буду овако наставили сигурно да ће правити проблеме осталим екипама", казао је Просинечки.

Истиче да му је жао због примљеног гола из пенала, посебно јер га је направио Дени Милошевић.

"Дени је много донио својим уласком, постигао је и погодак и жао ми је што је скривио пенал. Нажалост, на крају се и Елвир Кољић повриједио одмах након уласка у игру. Не знамо још степен повреде, вјероватно смо га изгубили за наредни меч", додао је Роби.

У другом колу БиХ у уторак у Зеници дочекује селекцију Грчке.

"Имамо два дана да се припремимо за једну потпуно другачију утакмицу него данас са пуно бољим противником. И код њих фали доста играча, побиједили су вечерас Лихтенштајн са 2:0 и погледаћемо и ту утакмицу. Имамо играче које смо одморили и који ће бити спремни за меч против Грчке. Имаћемо неких тактичких и играчких промјена, пробати добити свјежину", закључио је селектор БиХ.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар