Јокић: Боримо се за титулу, за све!

Центар Денвера Никола Јокић забележио је нови дабл-дабл учинак. Он је у победи над Њујорком у гостима од 111:93 постигао 21 поен из 17 скокова.

Кошарка 23.03.2019 | 21:15
Јокић: Боримо се за титулу, за све!
Без обзира што је био најбољи у победничком тиму Нагетса, Јокић није био најзадовољни после меча, пре свега због тога што је имао доста промашаја.

Јокић је шутирао из игре 8/20, али када се све сабере, то је било довољно да засени све на паркету и са својим колегама дође до шесте узастопне победе.

"Чињеница је да сам много шутева промашио, није то била добра партија, али најважнија је победа. Дозволили смо им само 93 поена, то је разлог тријумфа. У нападу смо се мучили сви, али смо се борили изванредно, скакали добро и у напоаду и у одбрани. Контролисали смо утакмицу, то је најважније", изјавио је Јокић после меча.

Денвер је у четири дана на турнеји по истоку САД забележио три победе.

"Рекао бих да се у тим мечевима више трудимо, зато што знамо да после њих имамо слободан дан. То је оно што велики тимови раде. Побеђују дан за даном, побеђују на гостовањима", додао је Јокић.

Нагетси имају одличну прилику да се са Голден Стејтом боре за титулу најбољег тима западне конференције. Јокић каже да нема предаје, да ће сваки меч убудуће бити једнако важан.

"Боримо се снажно, боримо се за све, боримо се да будемо први, боримо се за титулу. Једноставно, желимо да изађемо на терен и победимо свакога", поручио је Јокић.

Нагетси у наредној утакмици у недељу од 22 часа гостују Индијана Пејсерсима. Уколико победе, биће им то 50. тријумф у сезони.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар