Мурињо жестоко по легенди Манчестер Јунајтеда!

Врати се у студио! Није заборавио шта је овај причао о њему. . .  Сад се Мурињо слади: Поле, врати се за микрофон! Португалац је искористио шансу да се наслади отказом чувеног фудбалера - сада младог тренера.

Фудбал 21.03.2019 | 08:00
Мурињо жестоко по легенди Манчестер Јунајтеда!
Жозе Мурињо није опростио Полу Сколсу изјаву да је Португалац намерно испровоцирао Манчестер Јунајтед да му дају отказ својим радом и поступцима, а да је освета „јело које се сервира хладно“ доказано је пар месеци касније, с обзиром на најновију изјаву живописног Португалца:

"Пол Сколс ме је критиковао када сам био тренер неких од највећих клубова света, док је он потрајао само 31 дан у Олдаму. Врати се у студио“, поручио му је Португалац.

Док је Жозе Мурињо водио Манчестер јунајтед, Пол Сколс је у улози ТВ коментатора неретко био ту да отворено каже шта мисли о лошој игри "црвених ђавола".

"Чуди ме како је (Мурињо) преживео суботу и пораз против Вест Хема. То је био лош наступ екипе, а став и игра нису били ни приближно добри. Онда је на конференцији за новинаре напао играче. Напада људе који су испод њега јер не добија оно што жели. Мислим да му је језик тренутно ван контроле и мислим да брука Манчестер јунајтед", рекао је легендарни везиста Јунајтеда и Енглеске репрезентације.

У међувремену, Мурињо је ове зиме добио отказ на Олд Трафорду, а Сколс је накратко преузео Олдам. Није прошло много, а улоге су биле обрнуте, јер је "Посебни" постао коментатор руске телевизије "РТ", док је легендарни везиста завршио своју прву тренерску епизоду после само месец дана, током којих је његов тим одиграо седам утакмица, победио једном и по три пута ремизирао и изгубио.

Очекивано, Португалац је сада ту да пошаље "стрелицу" ка свом великом критичару.

"Пол Сколс ме је критиковао док сам био менаџер једног од највећих клубова на свету, а он је трајао само 31 дан у Олдам атлетику. Врати се у студио", није пропустио своју шансу Мурињо.

Додуше, он се није устезао од одговора и док је био у Енглексој.

Примера ради, Мурињо је ово поручивао Сколсу:

- "Једино што он ради је критиковање. Он не коментарише, он критикује. То је различита ствар. Није Пол Погба крив зато што је зарадио више новца од Пола Сколса. Просто, фудбал је такав. Мислим да ће Сколс остати упамћен као фенооменалан играч, а не као аналитичар. Ако некад реши да буде менаџер, желим му да буде 25 одсто успешан као ја"::

- "Мислим да је превише причао, али није могао да ради овај посао. Можда је само требало да се држи свог нивоа. Олдам је очигледно превелики за њега. Можда би требало да буде тренер у лиги пабова. Знам једну школу у Португалу којој је потребан учитељ физичког. Нека почне тамо..."

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Реутерс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рајкард

21.03.2019 09:35

Ха-ха-ха, е јес му одговорио свака му част! Критиковао је Муриња на сваком кораку а онда кад је требало да се покаже какав је менаџер "издржао месец дана" као тренер и побегао из нижеразредног клуба... Поштујем га као бившег фудбалера али брате пуно је галамио и критиковао Муриња, а у будућности неће достићи Мурињов квалитет и репутацију да се роди поново...

ОДГОВОРИТЕ